KaRaHaN 'a özür ve teşekkür :)

ce_dribble

Damla Ş,
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar,

Uzun bir aradan sonra tekrar foruma girmeme sebep, dünkü Yalıköy buluşmamız oldu. Çok keyifli bir gündü. Öncelikle organizasyona ev sahipliği yapan Yalısu'ya, Alper ve ailesine, sponsorumuz İnanlar Otomotive teşekkürlerimi borç bilirim.

Ve esas konuyu açmama sebep, kirli arabamı fotoğraflarda güzel çıksın diye sulayan ve hatta bu sırada ayakkabıları kirlenen :) KaRaHaN 'a teşekkür etmek istemem. Apar topar nasıl olduğunu bilmeden ayrıldığım mekandan teşekkür etmeden ayrıldığım için kendisinden özür dilerim :)

Herkes de duysun ki kendisine bir yemek ısmarlayarak hatamı telafi etmek istiyorum :)

Yakışır :)

:bravo

Olay budur işte...:eyv

iyi niyetinle ve organizasyona üstelik ailenle gelmenden dolayı bende teşekkür ederim. Araç yıkama konusunda çok üzüldün imkanlar uygundu bizde çözüm bulduk. Ben bu teşekkürü tüm yönetici arkadaşlarıma.edilmiş olaraksayıyor ve diğer buluşmalarda ve sitede daha aktif olmanı istiyoruz. Yemek konusunda diğer arkadaşlarımın oylarıyla bir.cvp vereyim onlar adına da bu yemeği yiyebileyim :)

Ben evet diyorum .
Benim yerime künefe ye :) Karahan

anlaştık :)

Çok güzel hareketler bunlar:eyv

Herkese gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Murat Karahan'a herşey feda olsun zaten :eyv

yaw zaten hep murat başkan. Evren paso yemek yiyor.

Geri