Kaporta Göçüğü Boyasız Düzelebilir mi?

Gündüzleri 3e kadar dükkandayım. Yarında aynı şekilde. Cuma yokum kendime izin veriyorum :) Cumartesi full dükkandayım. 0555 744 26 89 beklerim :)

Konuya bir kaç örnek daha ekleyeyim :)

Öncesi

Sonrası

2955IMG_0778.JPG

3902IMG_0779.JPG

9970IMG_0780.JPG

Üsteki polomuzun sol arka çamurluğu :)

Öncesi

Sonrası

Öncesi

Sonrası

Öncesi

Yarısı Bitmiş Hali

Sonrası

Arka kapıdaki kordondaki göçüğün onarım resimleri

Öncesi

Sonrası

Öncesi

Sonrası

kardeş fatihte değilde ankarada olsan ne vardı sanki yaa helal olsun işçilik birinci kalite emeğinize sağlık :)

İstanbuldaki buluşmadan sonra bi aksilik çıkmazsa oradayım :eyv Çaya gelecem :D

Melih istanbulda olmadığım için isyanlardayım şuan gerçekten yapılan işler çok başarılı elinize sağlık.. bursada bende arıyorum böyle bi usta ama yok hepsinin dediği macun boya ufacık göcük için. ? bugun gittim yaglı çekiçle iyi biri dedikleri ustaya adam bana boya metalik oldugu için çatlar dedi çekiçden vurdukça iz kalır vs vs. fotoyu bakıp yorum zordur ama genede sence bu kadarcık gocuk çekiçle düzelmezmi ? usta aramayı bırakıp boyatsammı ?

kardeş fatihte değilde ankarada olsan ne vardı sanki yaa helal olsun işçilik birinci kalite emeğinize sağlık :)

Bekleriz İstanbula :)

İstanbuldaki buluşmadan sonra bi aksilik çıkmazsa oradayım :eyv Çaya gelecem :D

Bekleriz tabikide çaya :)

Melih istanbulda olmadığım için isyanlardayım şuan gerçekten yapılan işler çok başarılı elinize sağlık.. bursada bende arıyorum böyle bi usta ama yok hepsinin dediği macun boya ufacık göcük için. ? bugun gittim yaglı çekiçle iyi biri dedikleri ustaya adam bana boya metalik oldugu için çatlar dedi çekiçden vurdukça iz kalır vs vs. fotoyu bakıp yorum zordur ama genede sence bu kadarcık gocuk çekiçle düzelmezmi ? usta aramayı bırakıp boyatsammı ?

Çok açık ve net birşey söyliyim mi? Bunu yapamayan usta kendine yağlı çekiç ustasıyım demesin çok açık söylüyorum :) Eğer İstabula yolun düşerse sıkıntısız hallederiz. Ufak izler olur ama göze o kadar çok çarpmaz. Boyatma sakın yazık günah.

valla bravo :) elinize emeğinize sağlık..

Gerçekten işçilik çok iyi görünüyor... Ellerine sağlık babanın... :)

Kahvaltıya bekliyorum Melih...:eyv

valla bravo :) elinize emeğinize sağlık..

Teşekkürler :)

Gerçekten işçilik çok iyi görünüyor... Ellerine sağlık babanın... :)

Çok teşekkürler :)

Kahvaltıya bekliyorum Melih...:eyv

Ustam normal gelmicektim çalışıyorum akşam gündüz yatıp dinlenmeyi düşünüyordum bütün hafta erken kalkıyorum dükkandı kanaldı falan ama özel davetin için seni kırmıcam erken kalkıcam gelicem bir arkadaşımla beraber :)

Geri