Kaporta Göçüğü Boyasız Düzelebilir mi?

Emeğinize sağlık, hiç iz kalmadan düzelmesi çok çok iyi..

Biliyodum bunu :)
Babanın ellerine sağlık abi güzel iş çıkarmış :)

Çok iyi bi işçilik :eyv Elinize emeğinize sağlık, hayırlı işler bol kazançlar.. :)

yapılan el emegı gercekten mutıs hatta soyle soylıyım ben maslak ta kaporta boya mekanık ısınde calısıodum sanayıcı olan ınsanlar az cok bılır yanı o duzelmıcek gıbı duran ama aslında duzelebılen yerlerı bazı kaportacı lar neden se ugrasmak yerıne ya parca degısımı yada cıkma bı parcayla yapıyor ama bole ustaları gormek gercekten guzel masallah elıne emegıne saglık ustamızın

Böyle ustaların nesli tükenmek üzere,keşke hem okuyup hemde babanın sanatını öğrenseydin kardeşim...

Nedendir bilemedim alıntı yapamadım bir türlü :)

@BıDıBıDı Çok doğru söylüyorsun. Genelde zaten aracının orjinalliği bozulmasını isteyen veya parça değişimi istemeyenler geliyor. Babam istoçtaki galerilere iş yapıyor çoğu parçayı boyasız kurtarıyor aracın değeri düşmüyor. Malesef kolaya kaçmak çok kolay.

@Usta Ah Ustam ah. Gel bir de bana sor. Sadece izleyerek öğrenilse profesördüm. Çok direndim öğret diye ama istemedi sanayide işini olmasın dedi. Ama sanayiden çıktığım yok en ufak boşluğumda ya dükkandayım ya da başka yerde. Çok isterdim babam gibi yağlı çekiç kullanmayı o çekici ele alınca herşey değişiyor bambaşka bir sanat oluyor. Bugün bir polo çamurluğu yapmış biraz hafifmiş gerçi foto çekmemiş bir fırça attım kaç yaşında adam sustu kaldı :)

Emeğinize sağlık.

Bende doğma büyüme Fatih'liyim Gelenbevi lisesinin orda oturuyorum. Müsait ve dükkanda olduğun bir gün uğramak isterim

Geri