Kangoo 1.5 dci motor modifiyesi

Tabiki farklar var araç serilesiyo ve şöyle bişi anlatiyim intercooler varken turbo pervanesi kirdim parçalar intercoolerdan cikti. Eğer intercooler olmasaydi pistonlar paramparça.... Beni büyük bi masraftan kurtardi. Ayrica piston erimesini cok azaltiyo. Sadece 1 saniyelik gaz tepkimesi gecikmesi oluyo intercooler hava dolduğunda aracin uzadiğini cok iyi hissediyosun

Tabiki farklar var araç serilesiyo ve şöyle bişi anlatiyim intercooler varken turbo pervanesi kirdim parçalar intercoolerdan cikti. Eğer intercooler olmasaydi pistonlar paramparça.... Beni büyük bi masraftan kurtardi. Ayrica piston erimesini cok azaltiyo. Sadece 1 saniyelik gaz tepkimesi gecikmesi oluyo intercooler hava dolduğunda aracin uzadiğini cok iyi hissediyosun

güzel bilgiler biz kangoocular için. :)
gaz tepkime gecikmesi cooler ın büyük olmasından olabilir mi?
bende orjinalini bulmaya çalışıyorum.

şöyle bişi var evet birazda dediğin gibi cooler büyük orjinalden 1 1.5 litre büyük. ama büyük olmasıda dolduktan sonra uzamasına neden oluyo :) benzinli bi accent le kafa kafaya gittik gecen 120 ye kadar sonra yol bitti zaten :) araç baya serileşti yani kısacası bide yazılımla kat iptali dediğim gibi yaptığımda görcez sonucu artıık :) bu arada merak eden varsa blow off dizellerde performansı düşürüyo bilginize. vites aralıkları gecikiyo gaz tepkimesi gecikiyo ve blow off isteyene yapıyorum :)

güzel çalışma olmuş kazasız belasız inşallah benim dikkatimi çeken arka stoplar oldu yapım aşaması var mı acaba stopların ....

Maşallah dizel aracı iyi yüklemişsiniz yakıtınız arttı mı ?
İntercolor olayı kaç tlye patlar biz yaptırmak istesek.

intercooler ı ben kendim yaptım 600 civarı . yakıtta 400 lira şehir içi şehir dışı 220 kuruş filan tabi yazılım gerekiyo oda olunca yakıt azalcak birazdaha

stoplarıda kendim yaptım istersen kargoyla yolla yapıp geri yollıyım sana

normal şerit led mi kullandın yoksa mantar led mi kullandın bana yapılış resimleri olsa ben kendimde yaparım onu aslında

valla en zoru farı açmak . ledler şerit kart üzerinde

Geri