Kangoo 1.5 dci motor modifiyesi

intercooler olarak araca ne taktınız renonun orjinal bir intercoolerimi daha degişik bir seymi
tamponun arasından gozuken sanki megane 1.5 inki

ford 1.6 tdci intercooler ı

Güzel çalışmalar bravo :bravo

Box takılınca 0-100 hızlanması 12 saniyeye düşüyor bu araçların,son haliyle yeni bir hızlanma videosu bekliyoruz.
Bu arada aracının maşallahı var...:eyv

teşekkür ederim ama dediğim gibi yazılım gerekiyo ve kat iptali tabiki spor helezyon kule gergisi vs vs

şuan yazılım ve kat iptali gerekiyo. son hız dersen düz yolda 170 diyelim cokta denemedim zorlamadım daha hala yapım aşamasında son hayallerim gercekleşene kadar :) ama 0-120 videom var yanlız intercooler spor hava filtresi ve turbo revizyonu yokken sadece box la sahil bulvarında cekilmiştir

standart kangoo bu hıza ulaşabiliyor zaten yapılan çalışmalar 0-100 içinmi ?

yazılım eksikliği avans ayarı filan gerekiyo ve kangooların 5.vites dişliside malum yani. kat iptali ve yazılımdan sonra inşallah bi deneme videosu cekeriz

anladım beklemedeyiz

65 lik cliolar olsun kangoolar olsun intercooler olayını merak ediyordu siz taktıktan sonra olumlu olumsuz bir far gozelemleyebildinizmi
ciple 190 lara kadar cıkabilir surat
clio 3 lerde cipledigimiz 65 likler 170 falan yaparken kabaca 190-195 e cıkıyorlar kangonun sanzımanı biraz daha kısa olabilir

başarılı bi çalışma olmuş..

Geri