- Konuyu Başlatan
Allah sigorta kutusunun soketi erimiştir benimki gibi eğer çook fazla hiç kesmeden klimayı çalıştırdıysan 4 düncü seviyede ordaki sigortayı attırmıyo işin ilginç yani soketi eritiyo kontaktan hat çektirme sakın! çook teklif eden oldu banada ama yaptırmadım sigorta kutusunun içinden toprak çektirdim(camlardan)şu anda iyi. araya taktıkları sigorta çook fazla ısınıyor daha baktırmadım ama hat şu anda düzgün bi problem yok. çook uzun süre çalıştırmıyorum soğuttuğu anda yada ısındığı zaman 3 cü devire gertiriyorum 4 cü seviyeyi kullanmamaya dikkat ediyorum. 50 liraya hallettirirsin geçici bi şekilde... işin temiz yapımasını istersen kolorifer kablosu sigorta kutusu ki 1200 lira civarı istiyolar ona ayrıca kolorifer motoru oda 150 lira bi şey hat bunlardan oluşuyor. kafanıda başka bi şey kurcalamasın sıkıntı bu 3 lü arasında.. hattın temizse çook erimemişse tamir eden yerler mevcutmuş eriyen sigorta kutusunu zaten zor bi işçiliği yok eriyen yerin elin yatkınsa sen bile yapabilirsin o onarımı.. dersenki sağlam olsun diye benim tavsiyem kolorifer motorunu yenilet bu onarım işlemini yapılırken. ben yaptırmadım kolorifer motorunu şimdi sigorta çook ısınıyor araya koyulan oda kolorifer motorunuda deiştirmem lazımmış. fazla güç çekiyor kömürlerinde sıkıntı olduğunda baş gösteriyomuş bu ve bidaha sakın sabahtan akşama kadar çalıştırma fanı çabuk su koyu veriyor sigorta alev alev yanıyor 4 düncü seviyede çook çektim ben sen çekme bare sana komple göğüs sökülücek bkaıcaz arıza nerden diye diyenler olur yeme sakın ilk baştan bi sigorta kutusunu kontrol ettir ki ordan çıkıcak arıza ordan çıkmazsa fan a giden koblodan çıkıcak yani yanan bi yer var.zayıf nokta nereyi bulmuşsa orayı pişirmiştir onu bulman lazım bu 3 lü arasında kolay gelsin
Son düzenleme: