@alfa-xxx in mesajına baktığımda ben şunu anliyorum;
Clio hala rüzgar sesi gibi hiç de kucumsenmeyecek bir probleme sahip ve b u nun gibi başka sor u nlar. Ve forumda da herkes b u nu yazıyor. Buna rağmen 2015 de SATIŞ rakamlari olarak birinci seçildi. Yani, bizim burada yaptığımız kötü yorumlar alıcıyı çok da etkilememiş.
For u mun mantığı bilgi paylaşımı. Arabada problem varsa herkes okusun bilsin. Zaten aracı satarken ben de söylerim.
Sıfır alınmış bir araç da sorun çıkması bence problem. Ister sensor arızası olsun ister far patlagi. Yurusun yeter gerisi bizim için problem değil diyorsak çok daha uygun fiyata araçlar var, en basitinden joy paketler var. icon için 15bin veriyorsam çalışacak o özellikler.
Tamamı ile katılıyorum. Arıza problemdir. Belki borca girerek 100.000 Tl verdiğiniz bir aracı daha bayiden eve görürürken ya da yeniliğin verdiği hevesle aracı kullanayım diyorsun, orasından burasından ikaz alıyorsun veya birtakım sesler duyuyorsun. Bu kabul edilemez. Evet bu sadece Kadjarda olmuyor diğer markalarda hatta premiumlarda oluyordur örnekler veriliyor. Ancak bu problemler diğer markalarda da oluyor basit sensör arızaları yazılımla vs düzelir demek evdeki tozları halının altına süpürmek gibi. Kadjarda da olmayacak diğerlerinde de. O sensörün parasını alıyorsan, hatta o sensörler için müşterine sıra yazıp bekletiyorsan o sensörler sorunsuz olacak. Dediğim gibi bu yazdıklarım sadece Kadjar için değil hepsi için.