Selamünaleyküm Beyler. 2016 Kadjar İcon Düz vites 30.000 km aracımda yaklaşık bir aydır düşük hızlarda (20,30,40) gibi kasislerde frene kademeli olarak basarken yani ani değilde Fren pedalına hafif hafif intibak ederken tık tık şeklinde ama her seferinde ses geliyor. İlk zamanlarında aracı gün içinde ilk çalıştırdığım zamanlarda oluyordu. Şimdi İse her çalıştırma ve anlattığım hızlardaki her yavaşlamalarımda bu sesi alıyorum. Aksaray da Yeniller servisine gittim oradaki usta başı bana önemli bir problem olmadığı boş bir vakitte uğrarsam bakabileceklerini söyledi. Lakin bana bu sesler problemin büyük olabileceğini yada olaya ustanın penceresindeki gibi rahat bakarsam büyük bir problemle karşılaşabileceğimi fısıldıyor gibi. Siz ne dersiniz? Bir diğer problem ise reno servisleri. Hizmet kalitesi düşük ilgi ve alakadan yoksun servisleri ifşa ederek forumdaşları sıkıntıdan bi nebze olsun uzak tutabilmek te büyük bir destektir. Bu konuda forumun bir çalışması var mıdır? Bilgilerinize müracaat ediyorum.