Kadjar'da tespit edilen arizlari burada toplayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brawogt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim de bir sorum olacak. Arabanın kendi şebekesi bazen kesiliyor. Bağlantı yok diyor. Tekrar bağlantı kurmak için ne yapmam gerekiyor.

Benim de bir sorum olacak. Arabanın kendi şebekesi bazen kesiliyor. Bağlantı yok diyor. Tekrar bağlantı kurmak için ne yapmam gerekiyor.

on/off tuşuna 10-15 sn basılı tutun. R-link reset atıyor. Bu şekilde bende işe yaramıştı. Bu gün denedim olmadı. Bir kez daha deneyeceğim olmazsa reno maise mail atarak düzeltildiğini duymuştum.

Deneyeceğim sağolun.

ben trim sesleri için silikon sprey kullanmayı düşünüyorum. bu konuda tecrübesi olan varmı?. önerirmisiniz

ben trim sesleri için silikon sprey kullanmayı düşünüyorum. bu konuda tecrübesi olan varmı?. önerirmisiniz

Arkadaşlar bu trim sesi dediğiniz olay acaba bozuk zeminde araç giderken çıkartığı seri tıkırtılar mı?

Bende ne düz yolda ne de bozuk zeminde bu tür ses duymadım ?

Biri qq da kullanmis gayet memnunmus, trim seslerini ortadan kaldirmis. Bende almayi dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mevcut konuyla alakasız olacak arkadaşlar ama Kadjar icon 1.5 edc'de donanımlarda yağmur sensörü ve otomatik yanan farlar yok gözüküyor. Doğru mu acaba?

Şaşırdım bi an ben de. Olmasaydı komik olurdu sanırım.. Sitesinde yanlış yazmışlar demek..

Geri