Kadjar v2 sürümünü v7+ sürümüne yükseltmelimiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahsiyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim versiyon sıkıntım yok, sürüm zaten 7.00.0xxx şeklinde görünüyor. Bir ben aktif edemedim Android Auto.

Telefonunuzda Android Auto yüklü mü? Bazı android telefonlarda yazılım içinde gömülü olarak geliyor. Bazılarına ilave yükleme gerekiyor.

Telefonunuzda Android Auto yüklü mü? Bazı android telefonlarda yazılım içinde gömülü olarak geliyor. Bazılarına ilave yükleme gerekiyor.

Var tlfnda Android Auto, Google Play'e geliyor güncellemeleri yapıyorum da düzenli olarak.

Var tlfnda Android Auto, Google Play'e geliyor güncellemeleri yapıyorum da düzenli olarak.
Ddt4all ya da pyren kullanıyor musunuz?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben android auto'yu apk olarak kurdum ve kullanıyorum. Playstore'da yok.

Ddt4all ya da pyren kullanıyor musunuz?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ddt4all denedim Bluetooth obd cihazı falan da aldım ama açıkcası pek becerebildiğim söylenemez sadece lastik basınç bardan psi çevirdim Ama sor ki nerden yaptın, nasıl yaptın, bir daha yap beceremem :) ddt4all kurdum, veritabanları falan buldum forumda paylaşılanlardan ama çok da anlamadım yani.

Ddt4all denedim Bluetooth obd cihazı falan da aldım ama açıkcası pek becerebildiğim söylenemez sadece lastik basınç bardan psi çevirdim Ama sor ki nerden yaptın, nasıl yaptın, bir daha yap beceremem :) ddt4all kurdum, veritabanları falan buldum forumda paylaşılanlardan ama çok da anlamadım yani.

Şu resimdekini deneyin.Ancak işlemeleri motor çalışırken yapın. İşlemlere başlamadan önce mutlaka fotoğraf çekin ki hata olursa geri dönebilesiniz.

Numaralı yerdeki işlemleri yapacaksınız.Diğer değerleri ben programın demo modunda yaptım. O değerler yanlış olabilir.Ama numaralı olanlar olması gerekenlerdir.

O8zAul.webp

Geri