Kadjar v2 sürümünü v7+ sürümüne yükseltmelimiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahsiyet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çalışır diye tahmin ediyorum.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denedim kabloyla tlfnda Android Auto var ama sizinki gibi bağlayınca altta Android Auto butonu çıkmıyor. Ekstra izinlere falan da baktım ama zaten ilgili birşey yok. Onun dışında öğretici kısmında da Android Auto bağlamanız yeterli falan yazıyor ama tık yok bilemedin daha flash oluşturup Developer Side bakmadım ama zaten açık gibi de görünüyor kafam karıştı :)

Denedim kabloyla tlfnda Android Auto var ama sizinki gibi bağlayınca altta Android Auto butonu çıkmıyor. Ekstra izinlere falan da baktım ama zaten ilgili birşey yok. Onun dışında öğretici kısmında da Android Auto bağlamanız yeterli falan yazıyor ama tık yok bilemedin daha flash oluşturup Developer Side bakmadım ama zaten açık gibi de görünüyor kafam karıştı :)
O ikon developer side da ana ekranda çıkan android auto değil de diğer ekrandaki menü açılınca çıkıyor olabilir.Developer 'a girip videodaki adımları kontrol edin bence.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mais ile görüştüm, 2.2 olan rlink sürümünü v7 ye yükseltmek istediğimi belirttim, servis önerildi. Cihaza bir şey olursa sorumlusu benim diye imza istediler dedim, Prosedür böyleymiş. Fakat cihazda güncelleme sırasında sorun olursa bana özel %80 indirimli yeni rlink beynini temin edebilecekleri teklifte bulundular. 400TL+.kdv yazılım yükleme ücretinide servis istedi. Ne diyorsunuz arkadaşlar bu riske ve servis ücretine değer mi?

Mais ile görüştüm, 2.2 olan rlink sürümünü v7 ye yükseltmek istediğimi belirttim, servis önerildi. Cihaza bir şey olursa sorumlusu benim diye imza istediler dedim, Prosedür böyleymiş. Fakat cihazda güncelleme sırasında sorun olursa bana özel %80 indirimli yeni rlink beynini temin edebilecekleri teklifte bulundular. 400TL+.kdv yazılım yükleme ücretinide servis istedi. Ne diyorsunuz arkadaşlar bu riske ve servis ücretine değer mi?

Valla benimki 7. Sürüm üzeri ki eski sahibinin yaptırdığını düğünmüyorum Android Auto da aktif görünüyor lakin çalıştıramadım. Bence gerek yok. Kırk yılda bir navigasyon lazım oluyor açın tlfndan kullanın gerek yok masrafa.

Diğer arkadaslara böyle bir teklif sunulmamis siz biraz sanlisiniz. 12-16.000 liralık fiyatlardan bahsediliyor. Ben carplay olayını seviyorum ve araçta olsa sıklıkla kullanırım ve bundan dolayı bu teklife baliklama atlardim tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com
 iPhone'umdan gönderildi.

Ben android auto kullanıyorum ve sık kullanıyorum. Araca bindiğim sürece spotify açık zaten. Navigasyon lazım olursa kullanıyorum. Google asistan güzel, arama falan yapmak için güzel oluyor. Araçta sesli komut ile yapmak zor ama android auto olunca kolayca aranıyor. Yani değer bence. Güzel de indirim almışsınız.

Google maps i çok kullanıyorum. Android auto benim işime çok yarayacaktır. Diğer türlü telefon tutacağı ekleyip telefonu öyle kullanıyorum.

Valla benimki 7. Sürüm üzeri ki eski sahibinin yaptırdığını düğünmüyorum Android Auto da aktif görünüyor lakin çalıştıramadım. Bence gerek yok. Kırk yılda bir navigasyon lazım oluyor açın tlfndan kullanın gerek yok masrafa.

Ben tam tersini söyleyeceğim.
v2'ydi serviste v7 sonra kendim v8'e güncelledim.

Android Auto'yu aktif ettim.

Sonuç çok memnunum. Arabada en çok kullandığım özellikle Özellikle uzun yolda, harita ve müzik desteği, Google asistan özellikleri çok işime yarıyor.

Ben tam tersini söyleyeceğim.
v2'ydi serviste v7 sonra kendim v8'e güncelledim.

Android Auto'yu aktif ettim.

Sonuç çok memnunum. Arabada en çok kullandığım özellikle Özellikle uzun yolda, harita ve müzik desteği, Google asistan özellikleri çok işime yarıyor.

Benim versiyon sıkıntım yok, sürüm zaten 7.00.0xxx şeklinde görünüyor. Bir ben aktif edemedim Android Auto.

Benim versiyon sıkıntım yok, sürüm zaten 7.00.0xxx şeklinde görünüyor. Bir ben aktif edemedim Android Auto.

Ben 40 yılda 1 navigasyon lazım oluyor dediniz diye yazdım.
Ben katılmıyorum diye örnek bana navigasyon, müzik, Microsoft Teams mesajlarını sesli okuması çok işime yarıyor.

Geri