KADJAR Edition One Energy dCi 130 4WD

Forum Donanım sitesinde yorumculardan birisi aracı 1.5 Dci ful Donanım 110 bine almış beyaz renk. Maşallah fiyatttt
O kadar olacagini sanmiyorum, hem satisa cikmadi diye biliyorum

O kadar olacagini sanmiyorum, hem satisa cikmadi diye biliyorum

Bizzat telefonla konuştum alan arkadaşlar. Her bayiye 2 araç geliyormuş o araçlardan birini satını almış..

114bin demişler 4bin indirimle alışmış..

Ankarada 2 farklı bayiden telefonla fiyat aldım. 1.DCİ İCON düz vites sedef beyaz ++ Panorama paketli ( Cam tavan ve kendılığınden kararan ıc dikiz aynası 3000tl bu paket)

1. Bayii Liste fiyatı 91.300..... ama 86.500e kadar indirim yapılır dedi...

2. Bayii 87.400 fiyat verdi.....

Sonuç olarak fiyatlar kocaman bir hayal kırıklığı.. QQ 1.5DCİ sedefli beyazın 87bin fiyat verildiği (pazarlıkla 85alınır belki ) piyasada bu fiyatlarla girmek kendi bacağına

sıkmaktan öte gitmez.. Söz de lansman fiyatı bir de bunlar lansman olmazsa utanmasalar QQden 10bin yukarı verecekler demekki!!! Autoshowda araca olan ilgi yazılan isimler

talep vs demek ki birilerini baya şımartmış uçmuşlar... Neyse umarım bu fiyatlarla 2.koleos faciası yaşamazlar sonra sittin sene kimse renodan suv almaz...

2. el QQ tekna scypack 77-78 almak en mantıklısı..

Ankarada 2 farklı bayiden telefonla fiyat aldım. 1.DCİ İCON düz vites sedef beyaz ++ Panorama paketli ( Cam tavan ve kendılığınden kararan ıc dikiz aynası 3000tl bu paket)

Sonuç olarak fiyatlar kocaman bir hayal kırıklığı.. QQ 1.5DCİ sedefli beyazın 87bin fiyat verildiği (pazarlıkla 85alınır belki ) piyasada bu fiyatlarla girmek kendi bacağına

sıkmaktan öte gitmez.. Söz de lansman fiyatı bir de bunlar lansman olmazsa utanmasalar QQden 10bin yukarı verecekler demekki!!! Autoshowda araca olan ilgi yazılan isimler

talep vs demek ki birilerini baya şımartmış uçmuşlar... Neyse umarım bu fiyatlarla 2.koleos faciası yaşamazlar sonra sittin sene kimse renodan suv almaz...

niye bu kadar cok fark oluşmuş boyle,

Az once bayi ile gorustum. Araclar 4-5 adet bayilere satisa sunulmus. Sadece beyaz ve kirmizi renler var.Teslim tarihi ay sonu olacakmis. Gelen araclarda opdiyon secenegi su an yok. Gorustigum kisi bizzat egitim icin test surucude yapmis. Qq, tiguan, sportige, ix35 ve kadjar bu araclari uzun sure trafikde dahil olmak uzere kullanilmis. Kadjar icin oldukca iyi oldugunu soyluyor. Araclar icin suan kampanya yok.yani kredi icin bankalarin faiz orani gecerli. Gelecek ay icin kampanyaya dahil olacagi dusuncedi hakim bayide. Aldigim fiyatlar (dusundugum arac icin )
1 1.5 dci sedef beyaz icon+panorama+19 inc jant+ yedek lastik indirimli fiyat 91 000

2 1.6 dci 4x4 sedef beyaz icon+panorama+19 inc jant+ yedek lastik indirimli fiyat 101 000

1.6 dci 4x4 daha mantikli gibi geldi bana.

Sadik bey, samsundaki bayi aradim arkadasim izinliymis baska biri ile gorustum, sadece panoramik cam tavan ekledik, 90 bin tl fiyat verdi beyaz renk icin [emoji35]

İnanlar 1.5dci İCON sedefli beyaz panorama paketli için 86.500 fiyat verdi...

Yılda 12bin araç satacağımıza eminiz dedi.. Autoshowdaki araca çok olan ilgiden mi bu kadar eminsiniz dedim evet dedi..

Bence en az 5bin ucuz bekliyordum siz aynı fiyatla girmişsiniz bence büyük hata dedim.. Reno daha üstün dedi..

Bizim milletimiz 90bin renoya mı verilir diye söyler tıpkı pejoya olan önyargı gibi dedim reno dünyada nissandan üstün marka dedi..

Sabaha kadar konuşsak ne o beni ne de bende onu ikna ederdim.. Araca olan ilgi fiyatları aynı ölçüde gaza getirmiş!!!

İnanlar 1.5dci İCON sedefli beyaz panorama paketli için 86.500 fiyat verdi...

Yılda 12bin araç satacağımıza eminiz dedi.. Autoshowdaki araca çok olan ilgiden mi bu kadar eminsiniz dedim evet dedi..

Bence en az 5bin ucuz bekliyordum siz aynı fiyatla girmişsiniz bence büyük hata dedim.. Reno daha üstün dedi..

Bizim milletimiz 90bin renoya mı verilir diye söyler tıpkı pejoya olan önyargı gibi dedim reno dünyada nissandan üstün marka dedi..

Sabaha kadar konuşsak ne o beni ne de bende onu ikna ederdim.. Araca olan ilgi fiyatları aynı ölçüde gaza getirmiş!!!
Fiyatlar husran desenize, :( kesif ve panorma paketlerini almayinca araba bos olacak

Sadik bey, samsundaki bayi aradim arkadasim izinliymis baska biri ile gorustum, sadece panoramik cam tavan ekledik, 90 bin tl fiyat verdi beyaz renk icin [emoji35]

Selim Bey en az 6tane bayii aradım bazıları hala yok araba gelmedi yok fiyat belli değil diye hala saçmalayanlar var.. İstanbulda adam kaparo vermiş aracı
alacakmış diyince zoraki fiyat veriyorlar..

3farklı bayii benzer fiyat verdi sizin aldığınıza metalik farkı 1000tl eklediğinizde 91bin çıkıyor 86.5 civarına çekiyorlar.. Rakamlardan dolayı son derece sinirliyim
:asabi :silah :sinirli

Eğer fiyatlar bu şekildeyse bence mantıklı, 1.5 icon, cam tavan ve sedef beyazıyla 86.500, ben şahsen bu fiyata alırım

Geri