Kadjar tüm modellerde qq den 5bin Tl daha ucuz olacakmış.
Touch ve İcon olarak 2farklı donanım var..
Iconda keşif - panorama- ve kutup paketi şeklinde 3farklı paket opsiyonu var.
1.5dci manuel şehiriçi yakıt tüketimi 4.1 şehir dışı 3.6lt.. 7inç ekran standart hepsinde var.. İconda geri görüş kamerası da standart!!!
İconda 17inç standart siyah parçalı deri kumaş döşeme standart.. Ön ve arka led farlar tüm modellerde standart.
İconda kısa uzun farlar otomatik ( qq de sadece en fulü olan platinum Premium backde bu özellik var)
Fallow me rafaketçi aydınlatma 2modelde de standart.
Deri direksiyon 2modelde standart.
İnternet bağlantılı entegre navigasyon multimedya İconda standart.
QQ den daha geniş uzun ve yüksek..
Savaş kızışacak ve bu savaşta kazanan biz tüketicler olacağız inşallah
Kadjar İCON 1.5dci modelini panorama paketi aldığınızda 82-83 arası diye fiyat duydum ki fiyatla girerse hem QQ satışlarını baltalar tahtını da sallar..
Kadjar İCON panorama paketli özellikler QQ Black editionla eş değer ( black ediotonda kendiliğinden kararan dikizi aynası yok kadjarda var artısı )
QQ black edition 1.5dci fiyat : 92.990
Kadjar İcon 1.5dci panorama paketli 83 olurlarsa arada tam on bin kayme fark olursa ilk alıcısı ben olurum....
Yıllık bakım ücreti ve yedek parçanın QQ den ucuz olacağı da artısı benım gibi QQ mı kadjar mı kararsız olanlar için beklemeye değer
Touch ve İcon olarak 2farklı donanım var..
Iconda keşif - panorama- ve kutup paketi şeklinde 3farklı paket opsiyonu var.
1.5dci manuel şehiriçi yakıt tüketimi 4.1 şehir dışı 3.6lt.. 7inç ekran standart hepsinde var.. İconda geri görüş kamerası da standart!!!
İconda 17inç standart siyah parçalı deri kumaş döşeme standart.. Ön ve arka led farlar tüm modellerde standart.
İconda kısa uzun farlar otomatik ( qq de sadece en fulü olan platinum Premium backde bu özellik var)
Fallow me rafaketçi aydınlatma 2modelde de standart.
Deri direksiyon 2modelde standart.
İnternet bağlantılı entegre navigasyon multimedya İconda standart.
QQ den daha geniş uzun ve yüksek..
Savaş kızışacak ve bu savaşta kazanan biz tüketicler olacağız inşallah
Kadjar İCON 1.5dci modelini panorama paketi aldığınızda 82-83 arası diye fiyat duydum ki fiyatla girerse hem QQ satışlarını baltalar tahtını da sallar..
Kadjar İCON panorama paketli özellikler QQ Black editionla eş değer ( black ediotonda kendiliğinden kararan dikizi aynası yok kadjarda var artısı )
QQ black edition 1.5dci fiyat : 92.990
Kadjar İcon 1.5dci panorama paketli 83 olurlarsa arada tam on bin kayme fark olursa ilk alıcısı ben olurum....
Yıllık bakım ücreti ve yedek parçanın QQ den ucuz olacağı da artısı benım gibi QQ mı kadjar mı kararsız olanlar için beklemeye değer