Junyan far mercek modifiyesi

ekranıda beyaz yapacaktım ama kırmızı ayrıntılar olsun istedim göstergede. Evet 1k ohm seri bağlanıyor lede

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi ildesin kardeş benimkinide yapsak :) çok güzel durmuş.

Denizli deyim, mümkün olursa yaparız tabi ki :)

güzel çalışma ellerine sağlık :)

Mehmet gösterge çalışmanı çok beğendim. yani kadran beyaz olup çubukları kırmızı durması bence maviden çok daha hoş olmuş. eline sağlık süpersin.

Mehmet gösterge çalışmanı çok beğendim. yani kadran beyaz olup çubukları kırmızı durması bence maviden çok daha hoş olmuş. eline sağlık süpersin.
kesinlike maviden daha güzel oldu arabaya olan bakış açımı değiştirdi diyebilirim :)

kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık :) ben gösterge kadranını değiştirdim rxi lerdeki gibi beyaz zemin yaptım sökülmüşken aydınlatmayıda beyaz yaptırim dedim ama elektirikçim ben yapamam ince lehim makinam yok dedi hevesim kursağımda kaldı :( içindeki ledlerimi değiştirdin yoksa ayrı bir led mi taktın kardeşim ?

kardeşim çok güzel olmuş eline sağlık :) ben gösterge kadranını değiştirdim rxi lerdeki gibi beyaz zemin yaptım sökülmüşken aydınlatmayıda beyaz yaptırim dedim ama elektirikçim ben yapamam ince lehim makinam yok dedi hevesim kursağımda kaldı :( içindeki ledlerimi değiştirdin yoksa ayrı bir led mi taktın kardeşim ?

Senmi Değiştirdin ??? Ben Değiştirdim Ben , Ben Olmasam Hayatta Yapamazdin :) hehe hehe

içimdeki ledler tek çipli şerit leddeki ledlerle aynı kardeşim. Şeritten söker göstergeue takarsın ve değişimi çok kolay eğer az biraz elin lehim tutuyorsa ince havya alıp kendin değiştirebilirsin. Km ve devirde 2 şer led yakıt ve hararette 1 er led ekranda ise 4 led var. Toplamda yarım saat sürmez değişimi. Denizli civarındysan bir ara uğra değiştirelim hemen :eyv

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri