Junyan far mercek modifiyesi

Son bir soru daha. Şuan göstergelerim mavi renk ben beyaz yazı kırmızı ibre yapmak istiyorum nasıl olur sizce

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapanlar vardı görmüştüm.
bana göre beyaz ibre daha güzel oluyor.
beyaz yazı yapmak sıkıntı...
yanlış hatırlamıysam o yazının orada turuncu kağıdı değiştirip maviye benzer yazı olabilir orada.
(orta konsolun rengi kesin değişiyor onu biliyorum çünkü yapmıştım)

ben ledi değiştirip mavi yapmıştım aslında ama diğer renkler turucu kaldı sevmediğim için tüm renkleri beyaz kırmızı yapacağım ledleri temin ettim

güle güle kullan abi

samsung galaxy grand cihazımdan tepetaklak gönderildi.

öğleden beri uğraşıyorum ara verdim yarın devam edeceğim. tam olarak bittiğinde beyaz yazı(zemin değil yazının rengi) kırmızı ibre led değişimi. tavan led aydınlatma. kapı kolu, tavan ve paspas ambiyans ışığı. klima paneli cam düğmeleri ve benzeri yerlerdeki turuncu ledler kırmızı renk olacak. kısacası araçtaki bütün göstergeler kırmızı ve beyaz renklerde olacak gece kırmızı renk ambiyans ışığı ayrı bir hava katacak. ayrıca tavan lambasıyla beraber yanan paspas aydınlatması olacak. inşallah sonucu paylaşacağım :)
dipnot: dörtlü anahtarını kırdım led değişimi yapacağım diye yarın yenisini alacağım umarım pahalı birşey değildir :D

ben ispanyol, alaman, ingiliz forumlarını dolaştım.
o beyaz led olayını yapabilene rastlamadım.
merakla bekliyoruz sonucu:D

Daha önce turuncu ledleri söküp mavi yapmıştım şimdi mavileri sökü beyaz led takcağım ibreninde kırmızı olması için şeffaf kırmzı folyo kaplayacağım. Çünkü ibre ve rakamlar aynı ledle aydınlanıyor. :-D

Sonunda bitti

dün öğlenden beri süren çalışmam an itibari ile bitmiş bulunmakta :silah

oldukça yorucu bir çalışma oldu. yapılanları sayacak olursak tavan aydınlatması paspas aydınlatması gün ışığı renginde ledlerle sağlandı, araçta kırmızı ve beyaz renk kombinasyonu sağlanması için bütün turuncu ışıkar( cam düğmesi klima düğmeleri, ıvır zıvır düğmeleri :D ) kırmızı renk led ile değiştirildi ve daha canlı hale getirildi. paspas üstüne kapı kollarına ve orta konsolu aydınlatmak için tavan lambasına kırmızı ambiyans ışıklandırma yapıldı. bu sayede araç içi çok loş bir aydınlatma ile aydınlatılıyor göz almadan yormadan aradığınızı bulabiliyorsunuz. gösterge paneli beyaz, ibreler kırmızı ve ekran kırmızı olacak şekilde değiştirildi. teyp ekranına kırmızı hale getirildi.

gelelim fotolara

Ekli dosyayı görüntüle 13318Ekli dosyayı görüntüle 13319Ekli dosyayı görüntüle 13320Ekli dosyayı görüntüle 13321Ekli dosyayı görüntüle 13322Ekli dosyayı görüntüle 13323Ekli dosyayı görüntüle 13324Ekli dosyayı görüntüle 13325Ekli dosyayı görüntüle 13326Ekli dosyayı görüntüle 13327Ekli dosyayı görüntüle 13328Ekli dosyayı görüntüle 13329Ekli dosyayı görüntüle 13330

güzel olmuş. direksiyonla uyumlu olmuş. bende o km ekranını beyaz yapacaksın sanmıştım.
cam açma düğmesinin ledlerini değiştirirken direnç takıyoruz değil mi

ekranıda beyaz yapacaktım ama kırmızı ayrıntılar olsun istedim göstergede. Evet 1k ohm seri bağlanıyor lede

Geri