Jant kapağı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
14" jant düşünülebilir. Eğer sürtme yapmayacaksa 185/55/14 lastikle hem daha şık bir görüntü hemde daha az konfor kaybı yaşarsınız bence. 15" jant alırsanız tahminimce en az 40-45 yanak bir lastik almanız gerekir ki bu da konfordan baya ödün vermek demek olur.

14" jant düşünülebilir. Eğer sürtme yapmayacaksa 185/55/14 lastikle hem daha şık bir görüntü hemde daha az konfor kaybı yaşarsınız bence. 15" jant alırsanız tahminimce en az 40-45 yanak bir lastik almanız gerekir ki bu da konfordan baya ödün vermek demek olur.
Eyvallah almam artık 15
İkinci elde 14 hiç satan görmedim denk gelmedi lastıkli ucuz denk gelirse 14 alabilirim belki yada sadece kapakları değişirim

2002 twingo ve clio2 lerin jantları 14" olması lazım. Bir de eski kasa honda civiclerin jantları da renaulta oluyor. Onların jantları da 4x100. Sahibinden.com da vardır illaki.

13" demir janta 14"jant kapağı takılabiliyor ufak bi işlemle ayakkabı meselesi gibi değilqw Hatta zorlarsak 15 bile olabilirdi ama lastiğe değme durumu var
Alabiliyosanız seçin beğenin internetten alın, parçacıya laf anlatmaya uğraşmayın

13" renault kapakları

jant_kapagi_13_jant_renault_clio_kango_r19_8855.jpg

13 clio

jant_kapagi_13_jant_renault_9_19_yildiz_tipi_8116.JPG

13 alize

169961319xp7.jpg

13 clio

Son düzenleme:
valla bizim RNA jant kapakları sağlam ve güzel. geçenlerde metalik gri spray boya ile de boyadım, yeni gibi oldu valla :)))) tavsiyedir.

valla bizim RNA jant kapakları sağlam ve güzel. geçenlerde metalik gri spray boya ile de boyadım, yeni gibi oldu valla :)))) tavsiyedir.
Bi resim atsana hangisi o jant

15 jant takıldığında orjinaline en yakın boyutu yakalayabilmek için en ideal yanak 50 (195 50 15 kullanıyorum ben)
evet benim söylediğim kapaklar oldukça dayanıklı ama orjinalini bulmak çok zor olduğundan piyasadaki yan sanayiler daha kırılgandır sanırım... peugeotların kapaklarına benziyor biraz ama aynı kapak değil... orjinal renault 19 rne kapağı benim önerdiğim... çıkma... 13" alize jantıda düşünebilirsiniz lastiği değiştirmeden...

0c66d63d530c1b1432f1ac44f7c18c13.webp
Bu jant hakkında ne düşünürsunuz benim arabaya yakışırmı nasıl hafif mi bu jant 185 65 14 ebatı değişimde en uygun bu ebat çıkıyor sizce nasıl 450 tl istiyor

yokmu şu jant hakkında fikri olan bana yardım edecek iyi olur derse elimdekileri alacak üste para verecem sizden haber bekliyorum tavsiye etmezseniz bırakacağım bakmayı elimdeki kara jantları 13 leri vermem iyimi yoksa kalsınmı

Geri