hayırlı olsun kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiden hayırlı olsun bende epeydir bakınıyordum bak onaşu anda her çukura girdiğimde düşen ön panelli pioonerhehein yerine kaza yapmadan bende takayım bari bu garibanlıktakullanınca haber ediver olmazmı:byby2 şey var kafamda uzaktan kumanda varda şarkıları ekranda gösteriyormu ve çıkış gücü fena değil dersen bende alayım bir tane
Şimdiden hayırlı olsun bende epeydir bakınıyordum bak onaşu anda her çukura girdiğimde düşen ön panelli pioonerhehein yerine kaza yapmadan bende takayım bari bu garibanlıktakullanınca haber ediver olmazmı:byby2 şey var kafamda uzaktan kumanda varda şarkıları ekranda gösteriyormu ve çıkış gücü fena değil dersen bende alayım bir tane
Eyvallahbide roadstar vardı başka sitede aynı fiyatlara ama bunun dizaynı filanda hoşuma gittiben yaşlıyım ya unuturum filanhehepm'den atarsan msj sevinirim:bybyşimdiden güle güle kullanha bide bende 2*75'lik hoparlör var bende ona yetecekmidir acaba?
Anlaşıldı ben göndereyim sana hoparlörleri bide onlarla test et öyle anlaşılırhehehehe
Abi ben anlamam o işlerden pek yetermi yetmezmi ama 4x45 watt diyo doğruysa yeter herhalde...
Anlaşıldı ben göndereyim sana hoparlörleri bide onlarla test et öyle anlaşılırhehe
Hemen atıyorumbu arada Usta duymasındajameson fan clup kuralım bak seninle çok sardı bu iş benimsn den at abi hehe
Hemen atıyorumbu arada Usta duymasındajameson fan clup kuralım bak seninle çok sardı bu iş beni