jameson js-6700 usb + sd card

yok yok olmaz bişi geçenlerde uydu alıcısı aldım adanadan 12 liraya geldi :D

Hayırlı uğurlu olsun.. Bunlarda amfi çıkışı filan mevcutmu acaba ? Aldığımız amfiyle woofer ı takabılırmıyız sorun olmadan ?? Bende almayı düşünüyorumda çerçeve kumanda için aparat derken 100 ü geçecek gene masraf :S

Hayırlı uğurlu olsun.. Bunlarda amfi çıkışı filan mevcutmu acaba ? Aldığımız amfiyle woofer ı takabılırmıyız sorun olmadan ?? Bende almayı düşünüyorumda çerçeve kumanda için aparat derken 100 ü geçecek gene masraf :S

http://urun.gittigidiyor.com/JAMESON-JS-6700-OTO-USB-KART-FM-KUMANDALI-YENI_W0QQidZZ32151106

burada baya bişeyler yazıyo amfi çıkışıda varmış yazdığına göre...

bu ürünü biliyorum memnunlar kullananlar umarım sizde memnın kalırsınz hayırlı olsun ;)

rca çıkışı var dio sıkıntı olmaz tweterda hediyeliymiş iyimiş :D

75 liraya temiz iş hayırlısı olsun.

Yazdıklarına göre baya iyiymiş.. Eline geçince deneyip bilgilendirirsen sevinirim..

araca bağlandığında fotoğraflarını ve görüşlerimi paylaşırım... hele bi gelsinde hayırlısıyla :D

Şimdiden hayırlı olsun bende epeydir bakınıyordum bak ona:cool:şu anda her çukura girdiğimde düşen ön panelli pioonerhehein yerine kaza yapmadan bende takayım bari bu garibanlıkta:rolleyes:kullanınca haber ediver olmazmı:byby2 şey var kafamda uzaktan kumanda varda şarkıları ekranda gösteriyormu ve çıkış gücü fena değil dersen bende alayım bir tane:eyv

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Geri