purmol
Bilgi Girilmemiş
Benim için sıkıntı yok gelirim neresi olursa olsun. Belediye her yere çalışıyo nasıl olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kısmetse geliriz
bu turkuaz sakatlar derneğinin falan olduğu yermi acaba ? sahil tarafından gelırken F.Altaya dönmeden sağdan göztepe iskelesine dogru gıdıyoruz , dümdüz giderken sağda kalıyor.ya da yanlış mı biliyorum acaba
sizin söledginizde dogru sanırsam ama baska bi tarifle; turkuaz, özdilege giderken sagda ya da levent marinayı geçtikten sonra yine sagda kalıyor
evet inciraltına doğru giderken sağda kalıyor arkadaşlar
ben kesin bişey sölemiyim hafta sonu motor yarıslarında görev alma ihtimalim var. Eger olmazsa gelirim
doğru biliyomuşum tamamdır uzakmıs bana ama sorun degıl geliriz saolasın
Benim için sıkıntı yok gelirim neresi olursa olsun. Belediye her yere çalışıyo nasıl olsa
Eğer vardiyam olmazsa bende aranızda olacağım inşallah arkadaşlar...
Bu aralar şehir dışındayım eğer izmirde olursam katılmaya çalışacağım. Benimde önerim aksam olursa buca 7göllerde olabilir ama aksam olursa, turkuaz da olur ama izmirde olursam bende varım.
Arkadaşlar pazar günleri ailemleyim fakat yolumuz turkuaz taraflarına gelebilir ise sizinle tanışmak isterim...