İzmir Ekibi Buluşuyor - 07.10.2012 Pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim için sıkıntı yok gelirim neresi olursa olsun. Belediye her yere çalışıyo nasıl olsa :D

Eğer vardiyam olmazsa bende aranızda olacağım inşallah arkadaşlar...

Bu aralar şehir dışındayım eğer izmirde olursam katılmaya çalışacağım. Benimde önerim aksam olursa buca 7göllerde olabilir ama aksam olursa, turkuaz da olur ama izmirde olursam bende varım.

kısmetse geliriz:)

gel paşam gel

bu turkuaz sakatlar derneğinin falan olduğu yermi acaba ? sahil tarafından gelırken F.Altaya dönmeden sağdan göztepe iskelesine dogru gıdıyoruz , dümdüz giderken sağda kalıyor.ya da yanlış mı biliyorum acaba :)

sizin söledginizde dogru sanırsam ama baska bi tarifle; turkuaz, özdilege giderken sagda ya da levent marinayı geçtikten sonra yine sagda kalıyor :)

evet inciraltına doğru giderken sağda kalıyor arkadaşlar

ben kesin bişey sölemiyim hafta sonu motor yarıslarında görev alma ihtimalim var. Eger olmazsa gelirim :eyv

Gel gel

doğru biliyomuşum tamamdır :) uzakmıs bana ama sorun degıl geliriz :) saolasın ;)

Benim için sıkıntı yok gelirim neresi olursa olsun. Belediye her yere çalışıyo nasıl olsa :D

biz seni alırız, belediyeye kalmazsın merak etme

Eğer vardiyam olmazsa bende aranızda olacağım inşallah arkadaşlar...

İnşallah

Bu aralar şehir dışındayım eğer izmirde olursam katılmaya çalışacağım. Benimde önerim aksam olursa buca 7göllerde olabilir ama aksam olursa, turkuaz da olur ama izmirde olursam bende varım.

Akşam buluşmaları evli çocuklular için problem olduğu için buluşmamızı gündüz yapacağız

Arkadaşlar pazar günleri ailemleyim fakat yolumuz turkuaz taraflarına gelebilir ise sizinle tanışmak isterim...

Acil birşey olmadıktan sonra gelmek isterim. Beni de listeye yazabilirsiniz. coupecileri görmek isterim. Turkuazın otoparkını şöyle bi reno galerisine çevirelimmmm :halay

Başlık günceli :)

Sabahın körü günceli

Guncel oglu guncel :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri