İzmir için buluşma önerisi...

Güzel bir gün ayarlayın gençler,tarih değiştirmeyelim devamlı...:eyv

Erteleyelim güray. Hava durumu belli. Gelen de az. Ama yeni tarih verme şimdilik.Bakarız ilerleyen günlerde.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende gelemıcem gıbı gorunuyo .. herkes ortak bı tarıh belırleyelım tekrar ılerleyen gunlerde , kalabalık bulusalım..

Sanırım buluşma ertelendi
Zaten havanın durumu belli.
HAvalar düzelince ve geniş katılımı sağlayınca güzel bir buluşma yaparız artık

Ne zaman nerede ne yapıyoruz :)

Eğer pazar günü olur ise bende Marmaris'den ailemle birlikte gelebilirim..

Ailecek gidilip kahvalltı yapılabilecek İzmiri bilen arkadaşlarımızın önerlerini bekliyoruz... Ben İzmirde Manisa yolu üzerinde İzmiri tepeden gören bir yerde arkadaşlarla kahvaltı yapmıştım. Güzel bir yerdi şimdi adını hatırlayamadım ama arkadaşlarıma sorarım.

Arkadaşıma sordum sehir tepesiymiş gittiğimiz yer, benim plana birde bozdağ eklenecek sanırım cumartesi erkenden bozdağ gidip kızımla kayak yapıp akşam İzmire geleceğim. Sabahda sizin organizasyona dahil olacağız. Allah kısmet eder ise....

Son düzenleme:
Ailecek gidilip kahvalltı yapılabilecek İzmiri bilen arkadaşlarımızın önerlerini bekliyoruz... Ben İzmirde Manisa yolu üzerinde İzmiri tepeden gören bir yerde arkadaşlarla kahvaltı yapmıştım. Güzel bir yerdi şimdi adını hatırlayamadım ama arkadaşlarıma sorarım.

Arkadaşıma sordum sehir tepesiymiş gittiğimiz yer, benim plana birde bozdağ eklenecek sanırım cumartesi erkenden bozdağ gidip kızımla kayak yapıp akşam İzmire geleceğim. Sabahda sizin organizasyona dahil olacağız. Allah kısmet eder ise....

Evet sanırım biliyorum orayı neden olmasın güzel de olur hatta...

Merhaba buluşma gerçekleştimi

Geri