iyi bir şöfor:
1.bagajında en az bir haydar bulundurmalı.(çok maganda var, gerçi adamlar bıçak veya pompalıyla saldırırsa haydar havyar olur
) yani döner bıçağı, kılıç, testere veya pompalı bunlarda olabilir.
2.ara gaz vererek motora yakıt gitmesini sağlamalı. bu sayede aynen insan gibi nefesi açılacaktır.
3.yola değil etraftakilere bakmalıdır, söyle bir recep ivedik bakışıyla düşman gibi görünenlere bir kesik ile tırsıtmaya çalışmalıdır.
4.her an her şey olabilir düşüncesiyle arabanın içinde sandalye,masa,semaver,aletler vs..her zaman yanında 50-60 kilo yük taşımalıdır
5.kalkışları seri olmalı ve kırmızı ışıktan sonra en hızlı kalkan olmalıdır.
6.zor olan yerlerde sollama yaparak etrafa iyi bir söfor olduğunu kanıtlamalı ve adrenalinini arttırmalıdır
7.kırmızı ışık yanar iken burnuyla oynamalı,kaşınmalı,gerilmeli,esnemeli ama yeşil ışık yandığında önündeki gitse bile korna çalarak ondan daha dikkatli, hadim ula acemisin ula yeşil yandı sen aval aval bekliyon mesajları vermelidir.
8.yayaları gördüğünde üstüne üstüne giderek,ara gaz yaparak yayalara yolların sahibiyim imajı vermelidir.
9.şehir içinde son ses müzikle gezerek dikkat çekmeli ve dosta düşmana göz dağı vermelidir
10.hızlı süren iyi şöfordür mantığıyla hareket etmeli tüm hız sınırlarını aşmalıdır.
11.huzurlu ve keyifli bir şekilde yolculuk yapan bir ailenin arkasına dayanarak sellektor, korna işaretleriyle hadim çok yavaşsın ihtiyar, hey acemi misin, hey dostum acelem var ya mesajları vererek karşı aracın şöforunu germeli, keyfini
bozmaya çalışmalıdır.
12.araba sürerken telefon, gazete okumalı bişeyler yazmalı aynı anda 2-3 iş yaparım, ben usta bir şöforum imajı yaratmalıdır
13.önündekini sıkıştırdıktan sonra veya önündekini yüksek hızlarla geçtikten sonra yavaşlamalı, bir yandan acelem var, işe geç kaldım,hastam var mesajları verirken bir yandan da kararsızım, kontrolsüz gücüm mesajları vererek geçtikleri arabaları
paranoyaya sokmalıdır
14.yolda çok agresif olmalı, yan bakışlar, kornalar,patinajlar, fren kaydırmaları ile yolların hakimi olduğunu kanıtlamalı ,düşman çatlatmalı ve bazılarını da tırsıtmalıdır.
(bunların tersini yaparsanız iyi söforsunuz demektir
)