İyi Şöför Nasıl Olmalı

İyi şöför Trafikte sinir yapmayıp gayet rahat ve hiç bir sorunu araç içerisinde düşünmeyenidir.

İyi şöför saygılı olandır, sakin olandır, kurallara uyandır, sadece kendini akıllı zannedip milletin önüne sağa sola atlayan sapıkça makasa giren değildir..

​Öncelikle iyi şöför olunmaz doğulur:eyvBu içgüdüsel bir yetenektir ha 1.000.000 km yol yapan adam çok yol yapmaklada iyi şöför olamaz sadece tecrübeli şöför olur bu insanın içinde ya vardır yada yoktur bu kadar basit ıslık

Kerem abiye katılıyorum...
İyi şöför olunmaz doğulur..
İyi şöför aracına bindiğinde aracı vucudu gibi hissedip aracı kontrol ederken kolunu bacağını oynatıyormuş gibi davranabilendir..

Yanında oturduğum zaman korkmuyorsam, telaş yapmıyorsam, rahat gidiyorsam, kafam rahatsa; benim için en iyi şoför odur.. Ayrıca dünyanın en iyi şoförü de olsan bilmediğin bir yere gittiğinde en acemi şoför sensindir..

İyi bir şoför;

ARABAYI USTA ŞOFÖR GİBİ SÜREN, KARŞIDAN GELEN ACEMİYMİŞ GİBİ KULLANANDIR...:deli

Tüm yorumları bir arada derlersek, iyi şöförlük demekki: doğuştan gelen yatkınlık, yeteneğin, tecrübenin, bilginin, nerde ne yapmayı bilen, iyi bir ruh halinin, hoşgörünün, trafikte güven veren, diğer kişilere saygılı...... gibi bir çok etkenin birleşmesinden oluşuyor diyebiliriz dostlar.:)

Fikir paylaşan ve bundan sonra fikrini paylaşacak tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim :eyv

İyi şöför önünde sağında ve solunda giden araçların sürücüsünün harektlerine bakarak ne yapacağını bilendir.Tepkisiz ve sağına soluna bakmadan araç kullanan şöförlerin araçlarına yaklaşmayan ve fırsat bulursa onlardan uzaklaşandır,arkadaki trafiği devamlı izleyerek saçma sapan araç kullananlara yol vererek onlara bulaşmayandır...Yukarıdaki tanım bana uyuyor ve yıllardır araç kullanıyorum büyük hasarlı kazam olmadı Allaha Şükür...

Ben iyi şöförüm diyen adamın arabasına genelde binmem çok kral şöförüm diyenden korkacaksın

En iyi şöför kullandığı aracı en iyi tanıyan ve ona hükmetmesini bilendir.. Sen ne kadar kral şöför olursan ol panik anında nereye ne zaman basacağını aracın senin hareketinle ne reaksiyon vereceğini kestiremedikten sonra hiçbir kıymeti yok.

Geri