İyi Şöför Nasıl Olmalı

karacan

Taylan AYDIN
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi bir sürücü nasıl olmalı, görüşlerimizi paylaşalım RFC.

Ben başlıyorum:
İyi şöför trafiği okuyabilen kişidir. Trafiği okumak sadece önündeki aracı değil birkaç araç ilerisini, o anı değil 3-5 saniye sonra ne olabileceğini, sadece önünü değil gerisi ve yanlarda neler oldulduğunu, ne olabileceğini takip ve tahmin edebilen, kafasında canlandıran ve yapacağı manevrayı en kısa sürede düşünebilendir.

Son düzenleme:
+1 ıslık

Geçenlerde bir taksiye bindim. Eğer soru iyi şoför ise ben o taksinin sürücüsünü gösterebilirim. Ama sürücülük başka şoförlük başka şey :)

İyi şöför , hoşgörülü olandır , gaza gerektiği yerde basmasını bilendir , tüm trafik işaretlerini , trafik seyrinde neler olacağını bilendir .

Kötü şöför ,
Trafikte mıy mıy seyir halinde olan , kararsız tutarsız hareket eden , ayna ve sinyal kavramı olmayan , bakımsız araba kullanandır .

nadirde olsa trafikte mallığım tutuyor onun haricinde neyin nerden gelebileceğini tahmin edebiliyorum

İyi bir sürücü nasıl olmalı, görüşlerimizi paylaşalım RFC.

Ben başlıyorum:
İyi şöför trafiği okuyabilen kişidir. Trafiği okumak sadece önündeki aracı değil birkaç araç ilerisini, o anı değil 3-5 saniye sonra ne olabileceğini, sadece önünü değil gerisi ve yanlarda neler oldulduğunu, ne olabileceğini takip ve tahmin edebilen, kafasında canlandıran ve yapacağı manevrayı en kısa sürede düşünebilendir.

Taylan abiye katılıyorum dedikleri tüm herseyi kapsıyor trafikle ilgili

İyi sofor demek dikkatli atik pratik sofordur ... Mallik herzaman kaza getirir...

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

*İstanbullu;687868' Alıntı:
nadirde olsa trafikte mallığım tutuyor onun haricinde neyin nerden gelebileceğini tahmin edebiliyorum

Lafm sana degildi yanlis anlama ok genel olarak konustum :)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

​Öncelikle iyi şöför olunmaz doğulur:eyvBu içgüdüsel bir yetenektir ha 1.000.000 km yol yapan adam çok yol yapmaklada iyi şöför olamaz sadece tecrübeli şöför olur bu insanın içinde ya vardır yada yoktur bu kadar basit ıslık

​Öncelikle iyi şöför olunmaz doğulur:eyvBu içgüdüsel bir yetenektir ha 1.000.000 km yol yapan adam çok yol yapmaklada iyi şöför olamaz sadece tecrübeli şöför olur bu insanın içinde ya vardır yada yoktur bu kadar basit ıslık

Kerem abim cok guzel ozetledi olayi...:eyv

Geri