İşte Türkiye'nin en zengin aileleri.. 2012 Yılı...

Bu hadisin bir varyantında.ise Rasûlullah (s.a.v.) şöyle buyurmuştur: “Şüphesiz, müminlerin fakirleri, zenginlerinden yarım Ahiret günü önce (ki o da beşyüz Dunya senesidir,) cennete girerler.

Bizim patron yine çakmış 1. liği İnşallah bizleride görür :)

Türkiye 2012 yılında değil . Türkiye yıl olarak 2006 larda .
Dünyayı halkımız 6 sene geriden takip ediyor .
Ve bu 6 sene 7-8-9 olacak gibi .

Çok geri gidiyoruz .

2006 da 96 Model Renault 19 1.4i RT arabamız vardı ( 10 Yaşında )
2012 oldu 2005 Model Megane Dynamique var ( 7 Yaşında )

Ne fark var ? Hiç bir fark yok . Şimdinin Megane II si , 2006 da Renault 19 du .

Bu sadece bizim için geçerli değil , çevremde ki bütün insanlar böyle .

Ülke olarak geriliyoruz bu açık ve net .

acaba bu listede bir gün kendi adımı görecemmi :)))

Bu liste sanırım Sadece iş Adamları için . Acun iş adamı değil , o ünlü . Yani Acaba diyorum sadece iş adamları yada holdinglerin bulunduğu bir liste mi bu ?

Yoksa oğlunun gemicikleri olan insan çok mu fakir ?

Hile var burda kadir . O amcamız da iş adamı ama insan ve vatan sattığı halk ın ve ülkenin emeğini çaldığı için yazılmamış oraya tepki görmesin diye

Hile var burda kadir . O amcamız da iş adamı ama insan ve vatan sattığı halk ın ve ülkenin emeğini çaldığı için yazılmamış oraya tepki görmesin diye
Anladım .

Ayrıca bizim insanımız kendine değer vermiyor .

Ben 8.750 TL ye94 Model broadway ilanı veriyorum .
Adam geliyor 8.400 e alıyor gidiyor var mı böyle bir şey :)

Bugün 94 model arabaya bu parayı nasıl verirler . Arabanın bedeli 7500 max fiyattır daha yukarı etmez .

Sattık ama ben üzülüyorum .

Bu Ülkede Koç Ailesi Her Zaman En Zengin Aile Olarak Kalır Aga İkinciliğe Kolay Kolay Düşmez, Bende Bir Koç Sülalesinden Kız Bulup Allahın İzni İle İç Güveysi Olarak Gitmek İstiyorum hehe

Bizim aileyi atlamışlar oldumu şimdi annem memur babamda işçi emeklisi aldıkları yıllık % 2-3 zamla neden listeye girmemişlerki darıldım bu listeyi hazırlayanlara

Geri