İşte Türkiye'nin en zengin aileleri.. 2012 Yılı...

fakir-gariban listesinde adınız vardır ... daha ne istıyonuz listenin birinde oluruz... herkes zengın olsa tadı kalmaz beya... :cool:

esas olan, huzurlu-sağlıklı-muhtaç olmayan listesıne girmek... :eyv

Huzur kalbimizde abi.. ;)

Malesef 1 kişinin milyon dolarlık servet yapabilmesi için kaç kişinin fakirleşmesi gerekiyor......
Orta direk candır...:eyv
Fakirlik çiledir...:(
Zenginlik tatmadım bilemiyorum...:soru

zenginlik; imkanların, farklı sorunların ve kısmen azgınlığın artmasıdır... fakırlıkten zordur... fakırın para derdi olur, zenginin yuzlerce derdi olur... ıyı düşünmeli... :cool::eyv

Malesef 1 kişinin milyon dolarlık servet yapabilmesi için kaç kişinin fakirleşmesi gerekiyor......Orta direk candır...:eyvFakirlik çiledir...:(Zenginlik tatmadım bilemiyorum...:soru
Zenginlik Agiz Tadiyla Yiyemiyecegin Parayi Yiyecek Olanlar İcin Toplamaktir Saglik Ve Huzur Olsun Yeter

listenin yarısı xxx sabancı ailesi :)

Zenginlik Agiz Tadiyla Yiyemiyecegin Parayi Yiyecek Olanlar İcin Toplamaktir Saglik Ve Huzur Olsun Yeter

zenginlik; imkanların, farklı sorunların ve kısmen azgınlığın artmasıdır... fakırlıkten zordur... fakırın para derdi olur, zenginin yuzlerce derdi olur... ıyı düşünmeli... :cool::eyv

Zenginlikte sağlık sıhhat huzur olmadıktan sonra hepsi boş aslında. Öyle olmaktansa hiç zengin olmasak bundan iyi.
Orta direk en sağlam toplum yapısı. Orta direğin derdi düzenli yaşam, cocuklarına iyi bir eğitim aldırmak ve geleceklerini düşünmek. En az suç oranı orta sınıf gelire sahiplerdedir.
Kanımca en sıkıntılısı fakirliktir çünkü çocuklarına geleceği hazırlamada ençok eksikliği onlar çeker, daha da kötüsü çoğu bu imkanlardan bihaberdir.

Vurmadı bi loto alayım megane 3 rs :D

kadir sermayeyi yurt dısına paketleyenler yok listede gemicik falan daha belkide devede kulaktır :)

Zenginin parası ............. çenem ağrıdı yahu...:D

tüh bu senede listeye giremedik beeeee:sinirli

Geri