Ios 7

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Banada gelmiş ama hemen yüklemek istemiyorum biraz oturmasını bekleyecem sistemin.çünkü daha önceden de böyle bişey yaptım hemen yüklemiştim yanlış hatırlamıyosam 6,01 idi pişman olmuştum sonradan düzelmişti.

4S kullanıyorum sorunsuz güncelle ardından şuana kadar kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım. Batarya süresi konusunda çok büyük bir fark yaşamadım. Yaşanan sorunlar için İOS 7.0.1 kısa süre içerisinde yayınlanır diye düşünüyor.

Sonunda bende güncellendim ve hoşuma gitti sorunsuz çalışıyor herşey(iPhone 4. 16 gb):eyv

Yüklememle kaldırıp tekrar 6.1.3 e dönmem bir oldu.Şahsi fikrim,telefon çocuk oyuncağına döndü resmen.Temaları ve beyaz zemin rengini sevmedim,bazı yazılar çok ince ve zor okunuyor.Sesini denemek için 0 ve 8'e basarak arama yaptım,uçak moduna alarak şebekeyi devre dışı bırakmadan aramayı kapatamadım.Telefon iphone'luktan çıkmıştı resmen,şimdi kendine geldi bence.(Bunlar tamamen şahsi fikrimdir).

Eklemeyi unuttum,İphone 4 8 GB...

Arkadaşlar ıos 7.0.2 güncellemesi çıktı haberiniz olsun ben bu akşam indirdim

Arkadaşlar ıos 7.0.2 güncellemesi çıktı haberiniz olsun ben bu akşam indirdim
Teşekkürler bende indiriyorum hemen

İndirmeyecem dedim ama dayanamadım,ne kadar dandik bişey olmuş çocuk oyuncağı gibi,hiç beğenmedim.Birde apple eski vesiyonları imzalama işini sonlandırmış geriye dönüşte yokmuş.çok saçma,bunlar iyice şaşırdı.telefondan soğudum her an satabilirim.

İpad'ime Bugün Güncelledim Güzel , Bir Zorluk Yasamadim Ama Böyle Büyük Bir Firmannin Android'e Çok Benzer Bir Sistem Yapmasi Beni Üzdü :)

ios 6 ya dondurmek isteyenlere yardimci olabilirim

Geri