Ios 7

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uther77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende dün akşam 6-7 kez denedikten sonra indirmeye başladı ve yükledim. İlk izlenimlerim olumlu yönde tema vs güzel ama onun dışında ben pek bi değişikliğe rastlamadım şuan pek inceleme fırsatım olmadı gerçi :) Ama birçok hata var yakında 7.0.1 çıkar hatalara değinicek olursak ben vodafone kullanıyorum ve 3g açınca yukarda iettdeki gibi vodafone sağa sola gidiyor :D fotoğraf çekerken hdr kapalı yazarken k mesela gözükmüyor. Pin kodlarken tamam yazısında sadece ta.. çıkıyor vs. ufak ama önemli ayrıntılar bence

Yükledim ama açıkçası pişmanlık ve hayalkırıklığı içerisindeyim telefonda yazı yazamıyorum yazdıklarım 15 saniye sonra geliyor :(
bende şimdilik öyle birşey yok... hafızanız mı çok dolu acaba...

Herkese hayırlı olsun inşallah sorunlarda giderilir rahat edersiniz..

Android 5 çıksa :D
İos7 güzel olmuş :)

İnat ettim ve başardım :) yükledim fakat mesaj yazarken donuyor yazdıkalrım sonradan geliyor bende de 5 var onun dışında şuan sıkıntı yok gibi

Makinaya bir reset atın bakalım neler olacak..

Bu arada güncellemesi olan uygulama varken ios 7 yüklediyseniz o uygulamaları şu an göremez ayarlar bölümünde bildirimlerde görünür. Oda kasar makinayı

Nokıa 6700 Yükledim şimdilik bir değişiklik göremedim :o

Arkadaşlar problemi çözdüm şuan on numara beş yıldız telefonu sıfırladım daha doğrusu sadece ayarları sıfırladım düzeldi :eyv

Yeni io7 yükledim. Bakalım sistem biraz ağır şgibi ama hayırlısı olsun

Geri