İnternetten Para Kazanmak İsteyenler Buyursun :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meqqy_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
r10.nette takılıyorum bende o kadar uyarılara rağmen yine millet dolandırılıyor Allah'a şükür ben daha karşılaşmadım da :)
2 günde bi okuyorum o dolandırdı filan diye neyse konu sapmasın.. :)
Sen öyle kazan ben böyle kazanayım .. :)

R10 nickin neydi :)

bu tarzz uygulamalar facebook tarafindan kisa sure sonra engelleniyor bence bosuna zamaninizi harcamayin husrana ugrarsiniz.

bu tarzz uygulamalar facebook tarafindan kisa sure sonra engelleniyor bence bosuna zamaninizi harcamayin husrana ugrarsiniz.

Şirket sağlam yeni uygulama yazarlar.. :) Hem illegal bir uygulama değil illegal olsa facebook üstüne düşerde olmadığı için pek düşmez diye düşünüyorum..

illegal olmaz mi facebook uzeriinden para kazaniyorlar , senin sirketinin uzerinden baska biri para kazansa naparsin onlarda geregini yapiyolar ama yetisemiyorlar artik ama gelecegi olan bi uygulama degil :)

Bir Arkadaşım En Son İnternet'ten Para Kazanmaya Başlıyorum Diye Yanıma Geldikten 1 Ay Sonra Lanet Gelsin Böyle İşe Diyerek Tam 7 Milyar Olan Borcunu Ödemek İçin Arabasını Satmıştı, Bence Fazla Bulaşılmaması Gelerek İşler :eyv

illegal olmaz mi facebook uzeriinden para kazaniyorlar , senin sirketinin uzerinden baska biri para kazansa naparsin onlarda geregini yapiyolar ama yetisemiyorlar artik ama gelecegi olan bi uygulama degil :)

Tabi öyle düşünürsek illegal ama sana facebooka zararı yok ondan dolayı pek umursayacağını zannetmem.. :)

Bir Arkadaşım En Son İnternet'ten Para Kazanmaya Başlıyorum Diye Yanıma Geldikten 1 Ay Sonra Lanet Gelsin Böyle İşe Diyerek Tam 7 Milyar Olan Borcunu Ödemek İçin Arabasını Satmıştı, Bence Fazla Bulaşılmaması Gelerek İşler :eyv

Nasıl öyle bir şey yapmış acaba :/ Geçmiş olsun..
Kredi kartıyla ilgili bilgilerini vermiştir bişiler almıştır filan ondan olmuş olabilir belki..

Ben daha öncede yayınladım hotfile ile para kazanma diye 1 milyara yakın para kazandım oturduğum yerden arabadaki ses sistemini beleşe getirdim :)

Böyle sistemlerde para kaybetme gibi risk yok..
Çünkü kredi kartı numarası filan vermiyosun, kayıt için ödeme yapmıyosun kazanırsan paranı paypala aktarıosun ordan hesabına.. :)

Bizim bi borçumuz yok bu işlerde böyle yamuk çıkmıyor zaten :)

Geri