purmol
Bilgi Girilmemiş
nasıl oluyomuş ben çözemedim fake hesaplar açar bir sürü arkadaş ekler millet böyle şeymi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Facebook sayfası önceden kasılıyordu şimdi kasılmıyor.. Önceki gibi davet sistemi olsa şimdi sadece adminler davet gönderebiliyor..
Ondan uğraşması mesele sıfırdan başlamak zor.. 100.000 üzerinde iki sayfan varsa 100 tane sayfa yapabilirsin belki ama sıfırdan başlanmaz o işe..
nasıl oluyomuş ben çözemedim fake hesaplar açar bir sürü arkadaş ekler millet böyle şeymi olur
Uğraşabileceksen aç hesapları yap kazanırsın..
İnternette ödeme alan bazı kişilerin ödeme kanıtları mevcut ama ben kendim ödeme aldığım zaman resim çekip koymak istedim..
Ondan onlarınkini koymadım.. Google'de arattırıp bulabilirsiniz ödeme kanıtlarını..
Paypal ile uğraşmak istemiyorum yoksa yaparım
bende üye oldum ama bu işten bi şey anlamadım.facebook a bağlandı ne geldiyse beğendim sonunda limitiniz doldu dedi. 15 saat sonra bidaha mı gelcek.kazanılan para 0.49 euro diyor
,Paypal dediğin iş 30 saniyelik iş
Evet facebook hesabınızın beğenme limitini dolmuştur..
Twitter kısmınınki bitmemiştir büyük ihtimal bende oluyor... Twitterdan da yapıyorsanız twitter kısmını yenileyin yeni sayfalar gelecektir..
,
bana kalsa o kadar uğraşmaya gerek yok 200 300 tl lik bi sermaye yapıp bi sayfa alıp oraya reklam alarak 2 3 katını kaznaırsın kazandıkçada geliştirirsin daha çok paralar kazanırsın
Güven sıkıntısı var o işlerde birde..
Adam mı parayı vericek önce senmi sayfayı verceksın yada alırken senmi önce parayı verceksin o mu sayfayı vericek filan..
Sıkıntılı işi sevmiyorum ben
Benimkinde internette gezerken 2 sn bakarım fanslave ye beğenecek sayfa varsa beğenirim.. Yoksa netteki işlere devam ederim..
abi güvende problem olmaz r10.net gibi siteler var