İlk Kış Hasarı

geçmiş olsun..

Sıkıntılı bir durum çok geçmiş olsun:eyv

Geçmiş olsun benim aracıma da koskocaman yolda aracım park halindeyken pickup vurdu ön tampon sinyal far çamurluk panjur hepsi gitti. Araç sanayide kaç gündür arabasızım exper beyi bekliyoruz... İnsana en çok koyan da kendini şoför zanneden düşüncesiz insanların araçlarımıza zarar vermesi...

• Beğen
Tepkiler: Baki Cali
kamera kayıtlarına ulaştım fakat uzak olduğu için aracın plakası görünmüyor ileride belediyeye uğradım onlarda polisle gelin polis olmazsa vermeyiz diyor polisi çağırdım benim yapabileceğim bir şey yok kaskoluysa rapor tutarım dedi kaskoluysa sanki ben gidip yaptıramıyorum sigortalı ise git bakırköy trafik mahkemesine başvur 500 lira dosya parası ver şikayette bulun diyor ondan sonra uğraş dur polis te başından savdı anlıyacağınız video yu siteye nasıl yükleyebilirim beraber tespit etsek bu markayı büyük ihtimalle bu mahalleden birisi birazdan dışarı çıkıp bakacağım o tarz araba var mı diye fakat videoyu nasıl yüklerim ??

Çok Geçmiş Olsun malesef trafik de bir sürü kendisini sürücü zanneden afedersiniz ama züppe diyeceğim kişilerle dolu neyin nereden geleceği hiç belli değil O yüzden her zaman söylediğim gibi cana gelmesin de mala gelsin bu kaçınılmaz bir şey....

Çok Geçmiş Olsun malesef trafik de bir sürü kendisini sürücü zanneden afedersiniz ama züppe diyeceğim kişilerle dolu neyin nereden geleceği hiç belli değil O yüzden her zaman söylediğim gibi cana gelmesin de mala gelsin bu kaçınılmaz bir şey....

adam yokuştan gelip lap diye giriyor sağa sola bile kırmamış

çok geçmiş olsun baki kardeşim. plaka bulunursa ne yapılır, bulamazsak nasıl bir yol izleriz diye kendi sigortacınıza danışın, bildikleri vardır muhakkak. bazı durumlar için sigortalar birliğinin bir fonundan bahsedilip duruluyor...

Geçmiş Olsun , ALLAH Tekrarini Göstermesin :( :(

teşekkürler

Çok geçmiş olsun gerçekten sabah sabah çok can sıkıcı bir durum allah beterinden korusun

Geri