26 GaRaGe İlK BaHaR ŞeNlİkLeRi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok güzel bir gündü , her şey için teşekkürler Murat ;)

ellerınıze saglık cok guzel bır paylasım olmus ..

Çok güzel bir gündü , her şey için teşekkürler Murat ;)

Bu sayılmaz sen biliyorsun :eyv 3 rs 1 z3 ve clio rsi şart oldu :D

Emeklerinize sağlık,Can ve Erkan sizlerinde ayaklarınıza sağlık,güzel bir buluşma olmuş...:eyv

Bu evi çok seviyorum ben ya :D

Harika Kareler , Muhteşem Bir Buluşma Olmuş Ellerine Ayaklariniza Sağlik :eyv :eyv

Ağızım açık seyrettim resimleri, resmen ağızımın suyu aktı diye bilirim. Şenlik benzetmesi az kalmış bu ortama şölene dönmüş, ayaklarınıza ellerinize sağlık. Resimler harika, ortam harika, arkadaşlık, dostluk adına ne varsa yaşanmışlıklar harika.. İyi ki varsın 26 Garaje iyi varsın Murat Karahan..

Ağızım açık seyrettim resimleri, resmen ağızımın suyu aktı diye bilirim. Şenlik benzetmesi az kalmış bu ortama şölene dönmüş, ayaklarınıza ellerinize sağlık. Resimler harika, ortam harika, arkadaşlık, dostluk adına ne varsa yaşanmışlıklar harika.. İyi ki varsın 26 Garaje iyi varsın Murat Karahan..

Seni tüm forum gibi bende çok seviyorum abi hep beraber var olalım biz daha güzel büyükler küçükler yaşıtlar dostlar hep beraber olsun ve güzel bir organizasyonla bunu taçlandıralım çok istiyorum :eyv

Bi dahaki sefer ben de orda olurum inşallah...

Maşallah ekip süper.. araçlar süper.. mekan süper... ohhhhoooo...

Bi dahaki sefer ben de orda olurum inşallah...

Maşallah ekip süper.. araçlar süper.. mekan süper... ohhhhoooo...

Aykut bu sana fragman olsun :) Bir daha kine kesinlikle 3 lememiz lazım artı Z3 ve Clio rsi ımızda olursa tadından yenmez :eyv

Geri