ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Arka Camdaki Karpuz Iyi Fikir Afiyet Olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aykut abi karpuzun hikayesi arabadan daha karişik sağolsun çok sevdiğim bir kardeşimiz örneğini bulup büyük zahmetlerle ördü ve bana hediye etti fakat örneğini bulmak için uğraşirken çok trajikomik olaylar yaşandi..araba kadar karpuzun emeğide çok..Ekli dosyayı görüntüle 10876maşallah, tam nostaji olmuş, el örgüsü karpuzlarla tam zaman tüneline girmiş..
aykut abi karpuzun hikayesi arabadan daha karişik sağolsun çok sevdiğim bir kardeşimiz örneğini bulup büyük zahmetlerle ördü ve bana hediye etti fakat örneğini bulmak için uğraşirken çok trajikomik olaylar yaşandi..araba kadar karpuzun emeğide çok..
BUGÜN DEĞERLİ BİR ABİM ŞÖYLE BİR ÖNERİDE BULUNDU.. KARPUZUN YANINA BOŞ 70'LİK ŞİŞESİDE KOY TAM OLSUN .. FAKAT HEMEN ARDINDAN SAKIN YAPMA ALKOLİĞİN BİRİ KARPUZUDA ŞİŞEYİDE GERÇEK SANIR OLAN ARKA CAMA OLUR DEDİheheTahmin ediyorum, arabanı bütünleyen karpuz gerçekten araban gibi değerli geçmişimizin önemli bir aksesuarı..
BUGÜN DEĞERLİ BİR ABİM ŞÖYLE BİR ÖNERİDE BULUNDU.. KARPUZUN YANINA BOŞ 70'LİK ŞİŞESİDE KOY TAM OLSUN .. FAKAT HEMEN ARDINDAN SAKIN YAPMA ALKOLİĞİN BİRİ KARPUZUDA ŞİŞEYİDE GERÇEK SANIR OLAN ARKA CAMA OLUR DEDİhehe
mutlaka...büyük bir organizasyon planı var aklımda zaten bakalım mustafa abiden cevap bekliyorum :d inş o kesinleşirde sende bu güzelliği alıp gelirsin ömer abi