IDE çalışmıyor

beyin tammda eski beyin arıza yaptogonda belkide beyin kablo tesistlarında bi sıkıntı olmuştur yada belkide o şekilde bi sıkıntıdan dolayı beyin arızalanmıştr tesistları kontrol ettik demiştin sanırım öyle hatırlıyorum ama yinde sokette faln bi sıkntı olabilrmi fikir olsun die söylüyrm ankrada benim götürdüğüm ustam daha önce bu aradaba defalarca tecrübe yapmış bi usta eger imkan varsa buraya getir bi istersen

dostum eger atesleme ve enjeksiyon almıyorsa arac herseyde saglamsa sunlara bir bakın
manyetik kaptır ve soketi
sizde varmı bilmiyorum ama şok kaptoru ve soketi (kırmızı bir buton oluyormotor içinde)
son olarakta atesleme sisteminin sasesi vardır bir yerde motorda baglı o kablo

Cantekin, İstanbul'da bu işten anlayan Merdan Usta var, renault'da cotech'dir. Kendisi özellikle IDE ler üzerine uzman..sana yardımcı olabilir.

Teşekkürler Arkadaşlar, iş çözülmez ise tavsiyelerinize uyacağım.

Arkadaşlar, herşey tamam fakat 3.enjektörümün değişmesi gerek.
Tek bulmak mümkünmüdür ?

Arkadaşlar, herşey tamam fakat 3.enjektörümün değişmesi gerek.
Tek bulmak mümkünmüdür ?
Bende bir ara değiştiricem enjektörleri,araştırdım bayağı tek satılıyor esnafına göre bazıları takımı bozmam diyor bazıları tek tek veriyim ne olacak diyor:)

Tek fiyatı 380 lira civarı. 4'lü takımı oringiyle beraber 750'ye veren var.

Bence takım 750 ye veren varsa al sıfır ise tabi. Enjektör değişimi can veriyor çoğu arabaya.

Sıfır, oring setiyle beraber 750 TL'ye sahibinden de birisi veriyordu, arkadaşa ulaşmaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar,
İş yoğunluğumdan dolayı yazamadım.
Aracım halen gelmedi. Tüm sorunları onarıldı, fakat araçta yanlış tepkimeler var, ısındıktan sonra saçmalıyor, şu an bununla uğraşıyoruz.

Geri