IDE çalışmıyor

Cantekin: Senin orjinal ECU'ya ne oldu? Tamir edildi diyordun? İngiltere'den ECU'nun hızlı gelişi hayranlık verici :) Geçmiş olsun...
Zgn-Pulat: Bu işler paraya bakar. Para olursa supercharger bile takarsın evellallah. Ancak, IDE'nin iki beyni var. Yazılım konusunda turboya sıkıntı çıkarabilir. Turbo benim en sonki fikrim. Şu an aklımda düzgün bir yazılım, egzoz düz boru teşkilatının revizyonu ve headers var.

aynen abi paraya bakıyo hersey ama stock motrda da yazılımla güzel hp artışı alınmaz ki bide nerden baksan saglam yazılıma 600-700 lira vermek gerekcek 5-6 hadi 10 hp güç alabilmek için işte o yüzden ben turbo düşünüyorum para harcicksam biraz deysin die tabi daha ortada ne fol var ne yumurta :D

Cantekin: Senin orjinal ECU'ya ne oldu? Tamir edildi diyordun? İngiltere'den ECU'nun hızlı gelişi hayranlık verici :) Geçmiş olsun...

Maalesef silikon fabrikasyon baskılı olduğundan tamiri olmayan bir beyinmiş, kutu içinde kartlı sistem değil, bizzat kendim inceledim.
İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Bu arada beynin TR'deki kdv dahil liste fiyatı 2250 TL, yurt dışında da bulmak güç. Ben yurt dışını telefonla aradım, elin gavuru bizim insanımızdan daha hayırlı çıktı, ebay e ilanı çıkarttım ve öyle satın aldım.
Şimdi birkaç yedek parça almayı planlıyorum. Triger seti, brembo fren seti, yüksek basınç pompası, enjektör zamanlayıcının beyni, müşürler vs. Hepsini 500 dolara almak mümkün, bizim ülkede satın alsan en az 1500 dolar tutar.
Satın aldığınız kişilerle satın almadan önce iletişime geçin, 10 dolar fazla ödeyin, faturayı az kestirtin ve gift yazdırın, gümrüğe takılmadan gelsin. PTT işin içine girerse 10 günden aşağı elinize ulaşmaz. Ben 37 sterlin verdim kargoya ve 2 günde ingiltereden geldi, şimdi meyvesini vermesini bekliyoruz.

Uzun yola çok gittiğimden egzoz sistemiyle hiç uğraşmak istemiyorum, bir süre sonra kafa şişiyor maalesef, katalizörsüz tüketim de uçuyor.

Görüşmek dileğiyle ..

hyırlı olsun kardeşim trde sadece yüksek basınç pompası 1700 tl yutr dışından kimden nerden aldın lazım oldukca bizde alabilrmiyiz ?

Yurt dışından 350 TL + kargo, yani taş çatlasa 400 tl'ye getirtiriz. Hızlı kargo istiyorsan 450 tl tutar.

Harika fiyat gerçekten :eyv

Parça temini konusunda yurt dışı en iyisi. Bir adet paypal hesabı, bir adet ebay üyeliği alın, ebay.com ve ebay.co.uk üzerinden parçalara bakın. Benzer parça satan satıcılarla iletişime geçin, gerekirse konuşun, listede bile yoksa temin ettirin.

çok iyi gercekten cahillik bana fazladan 1300 tlye maal oldu :D nese bundan sonra bu şekilde blmaya calışırz saolsın ama ben hangi parçaya baktıysam tr ye kargosu yok gözüküyo

Buluruz, konuşuruz, ikna ederiz :)

Geri