20 Kas 2012 #21 *MELiH Melih LALE, Yönetici Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,516 Tepkime puanı 7 Puanları 36 Yaş 34 neyse konuyu uzatmaya gerek yok yıllar boyunca iphone kullandım gerçekten güzel bi cihaz kimse kötü diyemez. Ben sadece androide kötü dedirtmem
neyse konuyu uzatmaya gerek yok yıllar boyunca iphone kullandım gerçekten güzel bi cihaz kimse kötü diyemez. Ben sadece androide kötü dedirtmem
20 Kas 2012 #22 *MELiH Melih LALE, Yönetici Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,516 Tepkime puanı 7 Puanları 36 Yaş 34 *Gökhan42' Alıntı: Bunu satip sana para yollasam alirmisin bana ? Genişletmek için tıkla ... yurtdışı olarak sıfır buluruz.
*Gökhan42' Alıntı: Bunu satip sana para yollasam alirmisin bana ? Genişletmek için tıkla ... yurtdışı olarak sıfır buluruz.
21 Kas 2012 Konuyu Başlatan #23 *Gökhan42 Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 35 *MELiH' Alıntı: yurtdışı olarak sıfır buluruz. Genişletmek için tıkla ... gerek yok o zaman hic ugrasmaya ...
*MELiH' Alıntı: yurtdışı olarak sıfır buluruz. Genişletmek için tıkla ... gerek yok o zaman hic ugrasmaya ...