İ phone'da yerel radyo YARDIM

Katılıyorum Fatih kendimi zor tutuyorum Note II almamak için fakat Apple'a ihanet etmek istemiyorum :D iPhone 5 beklenenin çok çok altında... Ekranı büyütüp biraz ghz arttırmakla bir yere gelinmez...
Ya ben telefon canavarıyım babam aldı eğer değiştirirsen satarsan bu telefonu daha bi çöp almam sana dedi :D Gel de sat git note II'yi al şimdi :D

Ya ben telefon canavarıyım babam aldı eğer değiştirirsen satarsan bu telefonu daha bi çöp almam sana dedi :D Gel de sat git note II'yi al şimdi :D

Haha :D Bugün gidip test ettim biraz gerçekten hızlı makine özellikle tek ekranda iki işi aynı anda yapma özelliği baya iyi ve s-pencil'a diyecek laf yok harika... Gri rengi beyazdan çok daha iyi duruyor sanırım Note II alıcam :D

Apple Steve Jobs Öldükten sonra bitti. Samsung Akıllı Telefon Piyasasının lideri şu an. Amoled Ekranı kullandıktan sonra zaten diğer bütün ekranlar Bana Gri geliyo :D

Samsung Bu işi son 3 yılda çözdü. ne iphone ne windows 8 bence yanına yaklaşamaz. iphone 5 in bi kere ekranı orantısız Kumanda gibi ince uzun.
Ben Galaxy s2 ile 4s arasında kalmıştım S2 aldım ve hiç pişman olmadım. iphone da oynadığım Kalitede oyunlar androittede var.

Ben şu an galaxy den çok iphone 4-4s görüyom millette.

İphone cihazların en güzel yanı asla değer kaybetmemesidir üst modeli çıkınca altındakini öldürmez bakın piyasada mağazalarda hala 3gs satılıyor ama samsung galaxy s3 çıkınca s2 bir anda dip yaptı mesela. İphone sahibi olanlar ios işletim sisteminin kıymetini çok iyi bilir kitlenme, donma ve yavaşlama asla yapmaz androidin bu seviyeye gelmesine daha çok yolu var. Apple store zaten uçsuz bucaksız bir dünya birde bedava kullanmak için üzerine jailbreake yaptınmı iphone tadından yenmez :) İphone 4 kullanıyorum fazlasıyla memnunum :)

İphone cihazların en güzel yanı asla değer kaybetmemesidir üst modeli çıkınca altındakini öldürmez bakın piyasada mağazalarda hala 3gs satılıyor ama samsung galaxy s3 çıkınca s2 bir anda dip yaptı mesela. İphone sahibi olanlar ios işletim sisteminin kıymetini çok iyi bilir kitlenme, donma ve yavaşlama asla yapmaz androidin bu seviyeye gelmesine daha çok yolu var. Apple store zaten uçsuz bucaksız bir dünya birde bedava kullanmak için üzerine jailbreake yaptınmı iphone tadından yenmez :) İphone 4 kullanıyorum fazlasıyla memnunum :)
Jail Breake dedıgın sey nasıl yapılacak onu arastırcaktım tam Evet ios 6.01 yuklu Bende cok memnunm sarjını da ınternetten arastırdıgım bazı ayarlamalarla aksama kadar yetıcek sekılde kullanmaya basladım meerse sarjı gızlıden yıyen bı cok ayar varmıs hallettım ouda Elmanın elde durusu bile farkklı.. Mesela 5 cıktı 4-4S ölmedi . Dedıgın cok dogru

Jail Breake dedıgın sey nasıl yapılacak onu arastırcaktım tam Evet ios 6.01 yuklu Bende cok memnunm sarjını da ınternetten arastırdıgım bazı ayarlamalarla aksama kadar yetıcek sekılde kullanmaya basladım meerse sarjı gızlıden yıyen bı cok ayar varmıs hallettım ouda Elmanın elde durusu bile farkklı.. Mesela 5 cıktı 4-4S ölmedi . Dedıgın cok dogru

IOS 6'ya daha tethred jailbreak var... Yani daha jailbreak işinden uzak durmanı tavsiye ederim... Ama cihazını IOS 5 versiyonuna downgrade ederek untethred jailbreak yapabilirsin.

Ben sifir 1100 liraya aldigim cihazi 900 liraya rahat rahat satabiliyorum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ben 2 aylikken 1500 lira verdim 12 taksit simdi 1550 ye isteyen var o yuzden bu basligi acip telefon onerisi aldim ama adam akilli begenebilecegm bi ciha yok 4s e devam android gercekden hic dikkatimi cekmiyor

1100 liraya sıfır 4s vardı almadım :)

Geri