İ phone'da yerel radyo YARDIM

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Eski nokialarimda kulakligi takip yerel radyolari internete gerek kalmadan dinleyebiliyordum .. Bu i phone denilen telefonu aldim alali appstore'da bulamadim bole bi program .. Uygulamasini indiriyorum wap veya wifi baglantisi gerektiriyor.. Yoksa bu telefonda fm tuner yokmu :soru

Evet yok, sadece internet üzerinden radyo var.

Sent from my New iPad using Tapatalk

Bende de iphone 4s var ama pek müzikle radyoyla işim olmadığı için bu konuda pek şikayetim yok. Ayrıca 5 alcaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum abi. İphone manyağı biri olarak şu an tek favorim Note II :eyv

- S3 Kullanıyorum İphone Bile Tanımaz En Son Android İyiki 4S Almamışım ..:)

İ phone 5 almam yaw bi santim uzun bilmem kac santim ince falan fistan... Elimdeki cihaz zaten 3-4 aylik ... Cengo android amele stayla olmus hemen her telde var :) internet paketi bende sinirsiz internetten dinliyorumda hani merakdi benmkisi :)

Cengo android amele stayla olmus hemen her telde var :) )
- İphone Kadar Amela Olmadı Henüz Ele Düştü Resmen Lise Çocuklarının Elinde .

apple store'da mp3 müzik dinle adında ücretsiz bir uygulama var bu programla ülkemizde internet üzerinden yayın yapan tüm radyoları dinleyebiliyorsun yüzlerce seçenek var.Sadece internet paketin olması gerekiyor.Pepsi kapaklarını biriktir günlük 100 mb gene yeter hemde pepsi içmiş olursun :D :D

Bende de iphone 4s var ama pek müzikle radyoyla işim olmadığı için bu konuda pek şikayetim yok. Ayrıca 5 alcaksan kesinlikle tavsiye etmiyorum abi. İphone manyağı biri olarak şu an tek favorim Note II :eyv

Katılıyorum Fatih kendimi zor tutuyorum Note II almamak için fakat Apple'a ihanet etmek istemiyorum :D iPhone 5 beklenenin çok çok altında... Ekranı büyütüp biraz ghz arttırmakla bir yere gelinmez...

Geri