I love you broadway...Km'de 163 krş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliok1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aliok1

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar.Dün Turgutluya gittim.Giderken aracımın (93 orta kasa broadway) lpg tankını fulledim.Gidiş geliş (çoğunlukla bölünmüş yol)153 km yol yapmışım( 153 km nin 15 km'si virajlı yokuş köy yolu)
Bu gün dönüşte yine aynı yerden depoyu fulledim.25 tl gaz aldı.25/153=0.163 .Yani 163 krş
yakmış km de.Lpg litre fiyatı 2.20 tl.Ortalama 70 km hız ve 2500-3000 devir.Birde ben biraz acemiyim.Belki daha az yakan araçlar olabilir.Ama ben bu sonuçlara bu akaryakıt pahalılığında çok sevindim.İyiki tofaş almamışım.Belki aracın diğer ıvır zıvır ayarlarını yapsan daha az bile yakabilir.

Son düzenleme:
hesaplamada bi yanlışlık olmasın

Çok İyi.

tebrik ediyorum aracınız gerçekten kokluyor artık o değerler bizim için rüya gibi bişey.

hesaplamada bi yanlışlık olmasın

Hesaplamada nasıl yanlış olur.Toplam yapılan yol 153 km.Deponun fullenince aldığı gaz parası:25 tl.Hatta karta çektirdim.Kasadaki kasiyer inanmak istemedi.Oda hesapladı 163krş dedi.Bir önceki gün yola çıkmadan aynı yerden depoyu fulleyip yola öyle çıktım.

Doğaç senin hesabı 25 lt olarak anladı sanırım...:eyv

gayet iyi değer maşallah gaz pedalına sert müdahele yapmadan aşiri soğuk yada aşiri sıcak yada rüzgarlı bir hava da değilse 3000 deviri geçmeden kullanıldığında bir çok araç zaten en düşük değerleri sergiler

süper valla abi..her eve bir broadway lazım :D

Yada şöyle demek daha isabetli olur.153 km de 11.5 litre lpg tüketilmiş.Malum lpg fiyatları değişebiliyor.Zam falan :)Üstte fotoğrafta var değerler.

Geri