Hy 6023 Jantlarımız Boyandı Takıldı...

Murat nazara gelecek güzellik maşallah. Bir nazar boncuğu falan koysaydın fotoğrafların köşesine. qw

Hayırlı olsun yakısmıs gule gule kullanın

Araba senin kardeşim zevkine göre tak çıkar boyattır. Bence güzel durmuş. Pek anlamam ama olsun şöyle güzel duruyor.12 3

Murat çok güzel olmuş çok beğendim ben şahsen

maşallah nazar değmesin çok güzel durmuş

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

vayy vay vayy maşallah :)

ellerine sağlık çok beğendim,şu kaliperleri nerden temin ettin bi link fln koyabilirmisin,bende yaptırmayı düşünüyodum ama spor jant tak öyle kaliper al dediler,çünki sürtme yapar orjinal janlatda demişlerdi ama senin araç bu palavra laflara güzel bi cvp olmuş,sürtme fln yok anlaşılan maşallah gülegüle kullan

Sarı jantlarla daha iyi duruyordu abı stocklara donmeseydin keske

MURAT ARACINA HER DOKUNUŞUN ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ÇOK YAKIŞIYOR FAKAT BOYAYI BEN BEĞENMEDİM NACİZANE BENİM FİKRİM
TABİ RENKLER VE ZEVKLER
SEN YAKIŞTIRDIYSAN GERİSİ VIZ&TIRIS :dans
Eyw Hocam Sağolasın
Murat nazara gelecek güzellik maşallah. Bir nazar boncuğu falan koysaydın fotoğrafların köşesine. qw
Teşekkür Ederim Hati Nazar Boncuğumuzda Plakamızda Duruyo :)
Hayırlı olsun yakısmıs gule gule kullanın
Teşekkür Ederim Sağolun
Murat çok güzel olmuş çok beğendim ben şahsen
Sağolasın Kardeşim Bı Skıntıdan Daha Kurtulduk.
vayy vay vayy maşallah :)
Maşallahlarınıza Nazar Değmez İnş :)
Sarı jantlarla daha iyi duruyordu abı stocklara donmeseydin keske
İyidi Hoşdu Ama Yoruyodu Arabayı Birazda Böle Takılalım Onlarıda Subarı Sarısına Boyatıcam...

ellerine sağlık çok beğendim,şu kaliperleri nerden temin ettin bi link fln koyabilirmisin,bende yaptırmayı düşünüyodum ama spor jant tak öyle kaliper al dediler,çünki sürtme yapar orjinal janlatda demişlerdi ama senin araç bu palavra laflara güzel bi cvp olmuş,sürtme fln yok anlaşılan maşallah gülegüle kullan
Teşekkür Ederim Linki Maalesef Yok Ama Maslakta Tuning Garege Var Orda Taktırdım 5Dakka Sürüyor Yada Sürmüyor Jant Almadanda Orjinal Jantlarına Taktırabilirsiniz Sürtme Yapmaz Yeterince Pay Var...

Geri