Hy 6023 Jantlarımız Boyandı Takıldı...

Tarz olmuş, güle, güle kullanmanı dilerim. Allah kaza, bela ve arıza göstermesin....

logolunazarlk.jpg

Hayırlı olsun güzel durmuş
Sana birkaç sorum olacak müsadenle
1) 17 lerden neden vazgeçtin.
2) krom cam çıtası alıp boyattın mı. Boyattıysan rengi kolay tutturuyorlar mı?
3) fren balatalarındaki kaliper kapakları ne marka ve vidalı mı yapıştırma mı?
Seni meşgul ettiğim için kusura bakma ama Araca kattığın ufak detaylar harika oluyor haliylen bizde yapalım istiyoruz görünce :)
Sagolun tesekkur ederim 17lerden skildim artik arabada basik 45 yanak konfor yok denecek kadar az ve performans lastikleri haliyle azda olsa yaz geliyo skinti bunlari takinca arac dahada rahatladi konfor geldi araca
Krom cam citasi boyasi almadim kaplatdim.kaliperlerdekide standart brembo kapaklar hem bi tane cok ince vida ile tutturuldu hemde 2 tarafina nokta kadar slukon skildi.:-)
Hayirli olsun rengi gercekten cok iyi fakat soyle bisi var

araba ya yerden kaynakli ya yaydan kaynakli yamuk duruyor
jantlar camurlukta sanki 14 jant gibi duruyor .. Lastikler cok buyuk jantlar kucuk.
205 45 17 daha hos duracak bence..
Arac yerden kaynakli ole duruyor hocam jantlarin kucuk durma sebebi ise malum orjinal lastikleri ve artik yanaklarindan kucultmek istemiyorum konfor gidiyo 6ay 205 45 17 kullandim birazda bole kullanim:-)

Tarz olmuş, güle, güle kullanmanı dilerim. Allah kaza, bela ve arıza göstermesin....

logolunazarlk.jpg
Tesekkur ederim aykut abi

Emeğine sağlık kardeşim, iyi günlerde kullan:eyv

gayet guzel duruyo kardeşim

​Güle güle kullan Murat.

MURAT ARACINA HER DOKUNUŞUN ÇOK HOŞUMA GİDİYOR ÇOK YAKIŞIYOR FAKAT BOYAYI BEN BEĞENMEDİM NACİZANE BENİM FİKRİM
TABİ RENKLER VE ZEVKLER
SEN YAKIŞTIRDIYSAN GERİSİ VIZ&TIRIS :dans

Geri