Htmakina'nın Temizlik Günü...

Hayırlı olsun ellerinize sağlık..

hayırlısı Olsun

benim arabanın motoruda çok pis ancak yıkatmaya korkuyorum...Yağ sökücü aldım onla temizleyeceğim.WD40 kullanmışsınız , direk bu spreyle temizlik yapılıyorsa bendede var uygulayabilirmiyim ?

Hayırlı olsun ellerinize sağlık..

Çok teşekkür ederim kardeşim.qw

hayırlısı Olsun

benim arabanın motoruda çok pis ancak yıkatmaya korkuyorum...Yağ sökücü aldım onla temizleyeceğim.WD40 kullanmışsınız , direk bu spreyle temizlik yapılıyorsa bendede var uygulayabilirmiyim ?

WD-40 temizlikte kullanmada hiç bir sakınca yok. Üstelik çokta sağlıklı. Ama benim aldığımda motor gerçekten görünmüyordu, felaket tozluydu o nedenle yıkatmak zorunda kaldım. Sizinkinde motor birazda olsa görünüyorsa WD-40 kullanıp biraz bekledikten sonra kuru bezle temizliğini yapabilirsin. Kolay gelsin.:eyv

Bakarken yoruldum muhterem insan bu ne titizlik:))hoş temizlik imandan maşallah:eyvbizim garibanıda yağmurlar yıkayıp rüzgarlar kurulasın dahahehe

Bakarken yoruldum muhterem insan bu ne titizlik:))hoş temizlik imandan maşallah:eyvbizim garibanıda yağmurlar yıkayıp rüzgarlar kurulasın dahahehe

Allah imanımızdan geri koymasın, teşekkürler dostum. Senin muhteremi de bir gün hallederiz böyle.:eyv

Maşallah abi çok temiz olmuş yaz gelsin senin güneş yanıklarıni hallederiz :)

Maşallah abi çok temiz olmuş yaz gelsin senin güneş yanıklarıni hallederiz :)
Çağatay kardeşim banada güneş yanığına ne yapabilirim yardım edermisin bendede var komple boyamak istemiyorum bende yanına ankaraya mı geleyim[emoji4]

Yaptığı her işi layıkıyla yapan değerli insan HAKKI abim .

Yeni aldığın araca da bir operasyon yaparsın yakında görürüz yine güzel güzel resimleri :)

Geri