Forumdan beni tanıyanlar mutlaka tahmin etmişlerdir. Arabayı alınca genel bir temizlik yapacağımı. Bu günde öyle oldu işte. İlk önce yıkamacıya gittim ve motoru bir güzel yıkattım. Yıkatmadan önce tüm elektronik kısımları kendim muhafaza altına aldım sonra yıkama uzmanı Sinan kardeşime bıraktım. Motor yıkandıktan sonra bir güzel hava tuttum ve WD-40 sıkarak parlak görünmesini sağladım. Daha sonra iç dış ve bagaj temizliğini şahsen kendim yaptım. Biliyorum ki yıkama işi yapan personel baştan savma yapacak ve içime sinmeyecek. İçime sinecek şekilde kendim temizledim ve ardından fotoğraf aldım. Tek eksiğim motoru yıkamadan önce fotoğraf almamışım. Zaten yıkamadan önce motor yoktu bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hiç bakılmamış ve temizlenmemiş şekilde yıllarca binilmiş bir araç olduğu kesin. Tüm işim bitti ki bu yaklaşık 7 saat sürdü, çocuklarla taziye ziyaretinde bulunmaya giderken eski aracımı gördüm ve hemen yanına yanaşarak fotoğraf aldım. Özlemişim keratayı sormayın. Gözümde canlanıverdi tüm yolculuklarımız ve temizliklerimiz. Mahzun mahzun bakarken bize, arkamızda bıraktık YF 519'u.
Sinan kardeşim motor temizliğini yaptıktan sonra.
Bunlarda Bonuslarımız Htmakina eski ve yeni meganları...
Bagaj resimlerini almayı unutmuşum. Ama inanın ilk günkü gibi pırıl pırıl oldu.Biraz üşüdüm ama temizlik bitipte resim almaya başlayınca değdiğini anladım. qw
Sinan kardeşim motor temizliğini yaptıktan sonra.
Bunlarda Bonuslarımız Htmakina eski ve yeni meganları...
Bagaj resimlerini almayı unutmuşum. Ama inanın ilk günkü gibi pırıl pırıl oldu.Biraz üşüdüm ama temizlik bitipte resim almaya başlayınca değdiğini anladım. qw