HP R9 Rektefiye Yapıldı.

Hayırlı olsun. Komple motor yapmışsınız. :)
Keşke fairway pistonu çaktırsaydınız. :)

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun :eyv

Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin güle güle binin :eyv Maşallah :eyv Tavşanlı'dan mısın?

Sis butunun yanındaki boş yere ne takmayı düşünüyorsun bende orası için boş kapak var istersen göndereyim arabam çalındı biliyorsun evde bir sürü yedek öksüz kaldı başka ihtiyacın varsada yazabilirsin
geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm okuyunca :(

Sis butunun yanındaki boş yere ne takmayı düşünüyorsun bende orası için boş kapak var istersen göndereyim arabam çalındı biliyorsun evde bir sürü yedek öksüz kaldı başka ihtiyacın varsada yazabilirsin
Abi şu an otomatik bagaj kilidi anahtarı koymayı düşünüyorum.Bildiğin cam düğmesi yani.Elektrik ve iç aksam ilgili ne varsa ilgilenirim Kaan abi çok teşekkür ederim.Araba içinde hala üzgünüm özelden de belirtmiştim inşAllah bulunur.
Hayırlı olsun. Komple motor yapmışsınız. :)
Keşke fairway pistonu çaktırsaydınız. :)
Teşekkürler abi.Aklıma geldi ama orjinal olsun istedim.:)
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun :eyv
Allah razı olsun kardeşim.:eyv
Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin güle güle binin :eyv Maşallah :eyv Tavşanlı'dan mısın?
Allah razı olsun abi.Evet Tavşanlı'dayım.:eyv

Son düzenleme:
Kazasız belasız kardeşim. :)

Kazasız belasız kardeşim. :)
​Amin Ferzan abim Allah razı olsun cümlemize kazasız belasız.:eyv

Maşallah diyelim,hayırlısı olsun kardeşim,motor sıfır gibi olduğuna göre daha uzun seneler size yarenlik eder bu araç...:eyv

Maşallah diyelim,hayırlısı olsun kardeşim,motor sıfır gibi olduğuna göre daha uzun seneler size yarenlik eder bu araç...:eyv
Saolasın Mustafa abi daha beraberiz inşAllah.:eyv

Hisara çıkarken dikkatli ol conta yakma :) hayırlı olsun yeni motorunuz

Geri