Hayırlı olsun Halil kardeşim. Allah kaza bela ermesin ve güle güle kullanın inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah razı olsun Hakkı abi cümlemize kazasız belasız inşAllah.Hayırlı olsun Halil kardeşim. Allah kaza bela ermesin ve güle güle kullanın inşallah.
Saolasın kardeşim.Bence hiç durma,hani diyodum ya yağ koy devam et diye bi zaman sonra devamlı istiyor.Şu an kompresör olsun kaçışı olsun fena.hayırlı olsun kardeşim bende de bu sıkıntı var fiyat araştırması yapıyorum bu aralar her an yaptırabılrım .
Aynen oyle yağ koymaktan bıktım ya gaz alır gibi yağ alıyorum hehe1 ay ıcınde yaptırıyorum ben de inşallah..Saolasın kardeşim.Bence hiç durma,hani diyodum ya yağ koy devam et diye bi zaman sonra devamlı istiyor.Şu an kompresör olsun kaçışı olsun fena.
İnşAllah kardeşimAynen oyle yağ koymaktan bıktım ya gaz alır gibi yağ alıyorum hehe1 ay ıcınde yaptırıyorum ben de inşallah..
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederimHayırlı Olsun Kardeşim İnş İlerde Başka Bi Problem Açmadan Güzel Günlerrde Skıntısız Binersin...
Saolasın kardeşim kurtuldum bagajda 20-50 yağ taşımaktanDüğmede hiç ummadığım zamanda çıktı vallaHayırlı Olsun Hacı Sonunda Kurtuldun Yağ Eklemekten Sıkıntısız 5 - 10 Sene Daha Götürür Artık, Düğmeleri Bulduğuna'da Çok Sevindim Ne Aradık Onları Yahu