HP R9 Rektefiye Yapıldı.

Hayırlı olsun Halil kardeşim. Allah kaza bela ermesin ve güle güle kullanın inşallah.

hayırlı olsun kardeşim bende de bu sıkıntı var fiyat araştırması yapıyorum bu aralar her an yaptırabılrım .:)

hayırlı olsun kardeşim bende de bu sıkıntı var fiyat araştırması yapıyorum bu aralar her an yaptırabılrım .:)
Saolasın kardeşim.:eyvBence hiç durma,hani diyodum ya yağ koy devam et diye bi zaman sonra devamlı istiyor.Şu an kompresör olsun kaçışı olsun fena.:)

Saolasın kardeşim.:eyvBence hiç durma,hani diyodum ya yağ koy devam et diye bi zaman sonra devamlı istiyor.Şu an kompresör olsun kaçışı olsun fena.:)
Aynen oyle yağ koymaktan bıktım ya :D gaz alır gibi yağ alıyorum hehe1 ay ıcınde yaptırıyorum ben de inşallah..

Hayırlı Olsun Kardeşim İnş İlerde Başka Bi Problem Açmadan Güzel Günlerrde Skıntısız Binersin...

Hayırlı Olsun Hacı Sonunda Kurtuldun Yağ Eklemekten Sıkıntısız 5 - 10 Sene Daha Götürür Artık, Düğmeleri Bulduğuna'da Çok Sevindim Ne Aradık Onları Yahu :eyv

Aynen oyle yağ koymaktan bıktım ya :D gaz alır gibi yağ alıyorum hehe1 ay ıcınde yaptırıyorum ben de inşallah..
İnşAllah kardeşim:eyv
Hayırlı Olsun Kardeşim İnş İlerde Başka Bi Problem Açmadan Güzel Günlerrde Skıntısız Binersin...
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim:eyv
Hayırlı Olsun Hacı Sonunda Kurtuldun Yağ Eklemekten Sıkıntısız 5 - 10 Sene Daha Götürür Artık, Düğmeleri Bulduğuna'da Çok Sevindim Ne Aradık Onları Yahu
Saolasın kardeşim kurtuldum bagajda 20-50 yağ taşımaktan:)Düğmede hiç ummadığım zamanda çıktı valla:eyv

​Vay maşallah hadi hayırlısı:eyvŞimdi tadından yenmez o kafa kuş ne güzel duygudur yawqw

Hayırlı olsun güle güle kullan :eyv

Geri