hız göstergesi sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan voice22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben arabayı ilk aldığımda birkaç kez yaptı aynı sorun kafaya takmadım bir ara aküyü değiştirdim sonra bidaha yapmadı

sanzıman ustunde km sensoru var vidasız gecmedir siliceklerin ordan eli daldırdınızmı tutarsınız onun soketini kurcalayın ve yerine iyice gecsin diye asagıya bastırın eger duzelmiyorsa o gidiktir baska yerde aramayın

teşekkürler hepnize sırası ile deneyeceğim sonucu bildiririm

sanki bi temassızlık varmış gibi...araba titremeyince sorun yok, bozuk yolda sorun oluyor....

sanzıman ustunde km sensoru var vidasız gecmedir siliceklerin ordan eli daldırdınızmı tutarsınız onun soketini kurcalayın ve yerine iyice gecsin diye asagıya bastırın eger duzelmiyorsa o gidiktir baska yerde aramayın

muhtemelen bu çözücek problemi şimdi arabanın yanından geliyorum ugrasamadım walla dışarısı çok soğuk :)

Arkadaşlar sorun kendiliğinden çözüldü bilginiz olsun nasıl iştir bu anlayabilmiş değilim

Merhaba bendeki sorun farklı

aracı aldığım şahıs ön sağdan ufak bir darbe aldı yaptırdım sonra hiç çalışmadı dedi km saati

her şeyi çalışıyor hız yok

sıra ona gelmedi daha büyük arızaları var ama hız yok navigasyon var diyorum bazen dalıyorum unutuyorum navigasyonu hızı radara düşerimdiye birazda tırsıyorum

Geri