Hava Yastığının Lambası Yanıyor ?

arkadaşların bazıları bilmiyor biraz bahsedeyım..
R-19 araçların bazı versıyonlarında aırbag mevcut.sadece sürücü tarafı.bu hava yastığı araç elektrığınden bağımsız pıl ıle çalışır.pil bitmeye yakın dıreksıyon göbeğinde sizlerin daha önce farketmedığı bır led süreklı olarak çakmaya başlar.520 tl fıyatı.pilin..

Nasıl bir pilmiş bu 520tl?

Bu arada buluşma konuşma konularına bir göz atın sayın Cotech...:D

vay be pilin bittimi yandın valla :),kadir arabayı galeriden aldıysan çamura yat ve yarısını en azından ona ödet :)

Kadir led rahatsız ediyosa üzerine siyah bant yapıştır:) emniyet kemerine devam... yaşasın karadüzen :D o ne öyle ya 520 liraya pil mi olur

Benim megane'deki kafasına göre yanıp sönüyor :) Allah'a emanet devam ediyoruz elektrikçiler çözemedi servisede gitmedik nasıl olacak bende bilmiyorum :)

Benim megane'deki kafasına göre yanıp sönüyor :) Allah'a emanet devam ediyoruz elektrikçiler çözemedi servisede gitmedik nasıl olacak bende bilmiyorum :)

koltuk altındaki kablolardan ,yok öyle değilse direksiyonu çevirirken bir ses geliyorsa sargıdan.

koltuk altındaki kablolardan ,yok öyle değilse direksiyonu çevirirken bir ses geliyorsa sargıdan.

Direksiyonu çevirirken ses gelmiyorda abi 2 tane elektrikçi baktı o koltuk altındaki kablolara çözemediler :) Servisede gitmek nasip olmadı bi..

aklıma başka birşey gelmiyor bence ikisinden biridir büyük bir ihtimalle,ama en azından bir servise git yaptırma arızayı bil.

Geri