Hava Yastığının Lambası Yanıyor ?

P,llerı pek ucuz degıl bıldıgım kadarıyla normalde perıyodık olarak degısmesı lazım ama kımse uymuyor ...

İKİ KOLTUK ALTINDA ağırlık ve emniyett kemeri swichlerine bağlı kapalı devreyi elektronik olarak tamamlaya bağlantılar var eğer devrede kesilme varsa bu ışık yanar pil olayı olduğunu sanmam koltuk altına bakmanızı öneririm.

Kadir bi servise gidip ağız yokla bakalım ne diyecekler, sonra bi çaresine bakarsın...

benimkinde yastık mastık yok Allah a emanet :D

kontak açıkken kurcalamazsan patlamaz benim arabamda öyle bir sorun vardı servise gittim pilleri mi ne bitmiş dedim şaşırdılar airbaag pili diye birşey ilk defa duymuşlar...bu servis mais ti...sorun büyük ihtimalle kablolarındadır benim öyleydi kablolar airbag beyninden itibaren yenilendi sonuç süper...

Arabada pildemi varmış ya :D kablolardan ve bağlantı noktalarındandır bencede...(sadece tahmin)

Pilli Arabamı Buuu!!!
Ahahahhahaha hehe

böhöhööööyyyt hehe

arkadaşların bazıları bilmiyor biraz bahsedeyım..
R-19 araçların bazı versıyonlarında aırbag mevcut.sadece sürücü tarafı.bu hava yastığı araç elektrığınden bağımsız pıl ıle çalışır.pil bitmeye yakın dıreksıyon göbeğinde sizlerin daha önce farketmedığı bır led süreklı olarak çakmaya başlar.
520 tl fıyatı.pilin..

Geri