2 hafta önce Renault clio 4 1.5 dci touch 90 bg marka aracımı teslim aldım ve aracın parasını ödedikten sonra kataloglarda 16" flex wheel tarzı jant modeli yazmasına rağmen aracımda ki jantın 15" çelik jant ve kapakları olduğunu fark ettim durumu müşteri hizmetlerine izah etmeme rağmen bu mağduriyetin giderilmesi yerine bana matbaadaki bir arkadaşın hatası olduğu ve Renault gibi bir firmaya güvenerek aldığım aracı bu hatayı fark edemeden kağıdı imzaladığım için yapabilecek herhangi bir şeyin olmadığını söylediler bu şikayeti şikayetlerle alakalı bir siteye yükledim tekrar beni arayıp talebimi sordular bende mağdur edildiğim halde herkese sunulan çelik jant farkını ödeyerek 16" jant almak istediğimi ilettim kendilerinin aradan geçen 8 günün sonundaki bana dönüşleriyse çok ilginç idi sadece jantla bitmez bu iş lastik ve 16 tane bijon 4 tane kapağıyla birlikte sizlere 2500-2600 lira gibi bir fiyata bu hizmeti sunabiliriz işin en ilginç yanıysa faturaya dahi 16" yazılmış jantlar için şimdi tabi biz inşallah yasal süreci başlatmayı düşünüyoruz haklarında sadece şunu merak ediyorum acaba renault bayisine araba almaya gidecek insanlara eğer araba işlerinden anlamıyorlarsa motorun gerçekten dizelmi benzinlimi 1.5 veya 1.2'mi diye motor ustası elektrik tesisatı iyimi diye elektrik ustası jantlarının gerçekte yazdıkları olup olmadığını anlamak için ayrı ayrı 3-4 ustayla gitmesinimi tavsiye etmeliyim?