HardX Clio GTLine oem+ Project

Bayramdan sonra öncelikle önceden yapılan ağır bakım bosch car serviste yapıldığı için mais olarak yeniden yapacağız.

Bu kısmı anlamadım hocam, sebebi nedir?

Son durumu merakla bekliyorum, takibe devam!

Bosch car serviste kullanılan ürün bosch marka oluyor. Bundan sebep. Birde bu bosch ürünlerin Çin çakması vs olabiliyor. Biz yazılım yapıp aracı biraz daha performanslı bir hale getireceğimiz için riske etmemek adına ve yapılan işlemi tam olarak bilemediğimiz için içimiz rahat olsun diye bunu yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: mcgc
Bir detayı atlamışım. Geçici olarak hedef yapımı önlere coilover alacağım. Nisanda arka yaylar da 3cm olarak gelecek. Değişimi yapınca üstünden çıkanı yeri yollayacağız. Önü bir tık daha düşürmek istiyorum. Ama finalde kw ile taçlandırırız gibi.

Bosch car serviste kullanılan ürün bosch marka oluyor. Bundan sebep. Birde bu bosch ürünlerin Çin çakması vs olabiliyor. Biz yazılım yapıp aracı biraz daha performanslı bir hale getireceğimiz için riske etmemek adına ve yapılan işlemi tam olarak bilemediğimiz için içimiz rahat olsun diye bunu yapacağız.

Maşallah hiçbir şeyi sakınmıyorsunuz, güle güle kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Beratthero
Teşekkür ederim hepimiz güle güle binelim inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: ADMİN
Geri