3 kişilik bir aile için twingo sıkıntılı, ben ilk twingomu oğlum olunca satmak zorunda kalmıştım. 2.elde kazık yemeyeyim demişsin ama en çok kazık yenilen araçlardandır twingo. ilk linkteki 2000 model 110 binde full donanınmlı bir twingo o paraya olmayacağı gibi. zaten plakasını da kapatmış, mutlaka bir sıkıntısı vardır. Ayrıca piyasada 100.000 km lerde twingo yok. Türkiyeye gelen en son ve en genç twingo 2001 yılında gelen 2002 model twingo'lardır. sonrasında türkiyeye ithal edilmedi bu araçlar. haliyle minimum 13 yaşında olan bu araçların hele ki piyasada 15-16 yaşında olanların çoğunluğu km lerinin en az 200 - 250 binlerde olmasını gerektirir. bir bakıyorsun bir tarafta 2000 model 300 binde bir araç, diğer yanda 1997 model ama 130 binde bir araç. ben şahsen inanmam. Ayrıca bu araçların km bilgileri beyinde değil de km göstergelerinde tutulduğundan, km göstergesi değişmiş bir twingonun otomatikman km si de değişiyor. Piyasada kazalı araçlardan sökülme bir çok km göstergesi mevcut. 300 bin km de bir araca kazalı bir araçtan çıkmış örneğin 70 bin km de bir aracın göstergesini takarsan o 300 binlik araç direk 70 bin lik olur. twingolarda üçkağıt çok fazla. piyasada tutulan modelleri 99 ve üstü kasalar. 98 ve altı olanların içi daha geniş ama dizaynı kötü. sunroof ları bez branda. güvenlik sıfır, ufak bir çakı ile brandayı kesip içine girebilirsin. en kuvvetli yağmurda yada yıkamada içine su almayan bir twingo yok gibi. bana göre 5-6 bin liralık araçları talebin artması yüzünden bu fiyatalara çıkaranlara, birde yetmezmiş gibi twingodan anlamadığı halde her türlü üçkağıtlıklarını öğrenenlere verilecek en güzel cevap bu araçları ALMAMAKTIR! biraz uzun oldu yazdıklarım ama bunları bilerek araştırmanı istedim. Linkteki araçları bu gözle incele. ben araçlar hakkında artık yorum yapmıyorum. Sinirlerim oynuyor.